Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehetek egy ennyire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetek egy ennyire szánalmas ember?

Figyelt kérdés
Volt egy lány, akivel egy évig meglehetősen boldog párkapcsolatba voltam, sose voltam olyan boldog mint vele, mindennapom szebbé varázsolta, probáltam a legcukibb, legaranyosabb fiú lenni vele.. Mindennap teljes szivemből szerettem, amikor is nem egyszer szakított velem, aztán írta, hogy jobb lesz ha egy kis időt egyedül töltünk... Ma rá írtam, és ezt kaptam vissza "Szia, nem szeretnék, se a barátod, se a barátnőd lenni, és még beszélni sem veled", aztán beszélgettünk ahonnan oda jutottunk, hogy már nem szerelmes belém, tudom, hogy voltak hibáim, sok mindent elbasztam, néhány féltékenység, de amikor csak tudtam, akkor azt érezte, hogy én szeretem őt a világon a legjobban, vele boldog voltam, most meg asse tudom mit kezdjek az életemmel, megfordult bennem a halálvágy, nem az ilyen vágdosom magam hogy figyeljenek rám, hanem hogy ténylegesen megölöm magam, úgy érzem semmit se ér nélküle az életem, most mondhatjátok "jön majd másik" de én tudom, hogy nekem ő kell!!!

2019. júl. 13. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne dobd el az életed mert értékes! Sajnos attól, hogy te változatlanul érzel iránta az ő érzései megváltozhattak sajnos ez ellen nem tudsz mit tenni. Próbálkozhatsz még nála de ha ennyire egyértelműen fogalmazott lehet nem érdemes. Ha látod az esetleges problémákat próbálj meg azokból építeni'tanulni'. Mindenkinek nagy szíve van és attól, hogy őt a tiédbe zártad ha eljön az idő elfog még benne férni még egy ember akit makd másként szeretsz. Addig koncentrálj a saját értékeidre (de biztos van ilyen, jó sok!) Idővel megtanulod 'jóleső szeretet érzéssel' elengedni ezt a szoros kapaszkodót az irányába. Emlékezz a szép emlékekre de ne áltasd magad velük. Az élet értékes akad benne számodra is még jó.
2019. júl. 13. 23:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Tini vagy. Lesz még nő az életedben.

Holnap írok, hogy nekem mi vált be szakítás feldolgozására.

2019. júl. 14. 00:19
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem lehet ,hogy megcsalt, de azér' mert már un téged. De amúgy ez nem feltétlenül van így. Viszont az ő érzéseiről talán nem sokat írtál ide. Hogy akkor vajon ő mit érezhetett irántad. Mindegy, lépj tovább, majd az idő megoldja. Ő már lemondott rólad, nem veled képzeli el a jövőjét; keress olyat, aki igen
2019. júl. 14. 00:27
 4/5 Bogyobigyo26 ***** válasza:
Ne legyél öngyilkos mert az senkinek nem jó. A szüleidnek,barátaidnak hiányozniSzóval fogszöngyilkos semmiképpen ne legyél.Hidd el a lánynak is fáj, velem volt mind2 eset ha a szerelem elmúlik akkor nincs mit tenni, ha viszont megcsalt akkor nem érdemel meg.
2019. júl. 16. 20:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindjárt én leszek öngyilkos az ilyen gyenge emberektól mint te. Egy emberért se (sőt még kettő ért se) legyél depressziós mert mindig jön jobb. A legnagyobb őrültség más ember miatt eldobni vidám életünket és egyedül magunkba fordulni mások miatt. Ne hagyd hogy mások irányítsák az életedet. Úgyse találsz olyan jót mint én de azért sok sikert az élethez ha lehet szenvedés nélkül. Mindig légy magabiztos.
2019. júl. 16. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!