Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy elhidegülünk egymástól?
Sziasztok!
Van egy olyan sztorim,hogy ráirtam egy lányra,elég hamar megvolt az első randi,aztán a második harmadik,kb 1,5 hónapig minden hétvégén találkoztunk.Az első alkalom után elgondolkodtam azon,hogy kell-e nekem,nem éreztem semmi pluszt. A lány hivott el utána randizni,gondolom tetszettem neki. Aztán mikor úgymond beleszerettem nem tudtunk találkozni 2 hétig. Ez idő alatt úgy elhidegültünk lényegében hogy már nem is beszélünk. A fura hogy eddig ő irt rám általában minden hülyeséggel,állandóan beszélgettünk teljesen mintha belém esett volna.Aztán most ott járunk,hogy ráirok és a szokásos szia mizutól nem jutunk tovább.Most gondoltam rá,hogy ráirok hogy most mizu velünk,vagy van-e jövője,találkozgassunk-e még vagy maradjunk csak barátok. Amit amúgy megértenék,hisz van olyan,hogy az ember 1hónap után ismeri meg az embert,és akkor jön rá,hogy nem annyira szimpatikus de akkor miért tűnik el,és miért nem ir valamit,hogy ne éljem bele magam? Eleinte azért tartottam a dologtól,mert idősebb is nálam igaz csak pár évvel de idősebb,és sokkal alacsonyabb nálam.Tudom hogy ezek nem kizáró okok,de engem zavartak eleinte mostmár nem.Szerintetek hogy fogalmazzam meg,hogy most mivan velünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!