Azt hiszem elhidegülünk egymástól. Mit tegyek? 11hónapja szültem.
11hónapja szültem és egyre jobban hűlni látszik a kapcsolatom a férjemmel.sokszor azt veszem észre,hogy napokig csak pár mondatot beszélgetünk mikor haza jön,sexuális életünk..hmm mondhatni már régen nincsen..kb 2hónapja voltunk együtt,én már alig bírok magammal,de mikor közeledni akarok hidegség fogad,vagy elhúzódás.Ha beszélgetni pórbálok vele csak elvicceli a témát.Már kezd egy kicsit az agyamra menni az is,hogy ha valamiben nem egyezünk akkor rögtön támad és csak a saját akaratát nézi,hogy neki mi a jó és magát részesíti előnyben.sokszor a munkába menekül és mindig azt kapom meg,mert ő dolgozik-úgy érzem mintha én nem is csinálnék semmit.A baba előtt mindig én voltam az aki többet dolgozott sokszor reggeltől estig,és sokszor több pénzt is hoztam haza.Mióta gyeden vagyok kiszolgáltatottságot érzékeltet,pedig mondtam már neki hagyja abba ezt ,mert én is vissza fogok menni dolgozni 2év múlva ha nem egy és ha addig ezt szajkózza megunom és elmegyek a gyerekkel együtt(ezt már akkor mondtam mikor napokig ez érzékeltetődött,hogy ő a kereső fél!)
Teljesen kész vagyok már én nem szeretném ezt ,rendbe szeretném hozni a dolgokat csak igazából azt sem értem miért van így.Nem érzem,hogy nem foglalkoznék a férjemmel,de azt igen,hogy ő eltávolodik..
nem tudom mit tegyek.
Legyél vele kedves, csinálj neki szendvicset vacsira, csomagolj neki ebédet, főzz neki kávét, ne feledkezz meg az apák napjáról (június 3. vasárnapja idén 21-e)!
Csak ilyen kis apróságokkal tudod valahogy megbékíteni, mert a leírásodból én úgy érzem, hogy valamiért dacos. Haragszik rád esetleg, mert a babával foglalkozol?
Nézzetek együtt valami light-os filmet,
de te vegyél neki valami újat!
Nincs több ötletem! Szorítok!
Első vagyok.
Ezeket a dolgokat elmondtad neki is?
Jobb lenne megmondani neki, hogy minden viccet félretéve hallgasson meg téged, és kicsit erőteljesebb hangvétellel ezeket a dolgokat a tudtára kéne adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!