Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Azt hiszem elhidegülünk...

Azt hiszem elhidegülünk egymástól. Mit tegyek? 11hónapja szültem.

Figyelt kérdés

11hónapja szültem és egyre jobban hűlni látszik a kapcsolatom a férjemmel.sokszor azt veszem észre,hogy napokig csak pár mondatot beszélgetünk mikor haza jön,sexuális életünk..hmm mondhatni már régen nincsen..kb 2hónapja voltunk együtt,én már alig bírok magammal,de mikor közeledni akarok hidegség fogad,vagy elhúzódás.Ha beszélgetni pórbálok vele csak elvicceli a témát.Már kezd egy kicsit az agyamra menni az is,hogy ha valamiben nem egyezünk akkor rögtön támad és csak a saját akaratát nézi,hogy neki mi a jó és magát részesíti előnyben.sokszor a munkába menekül és mindig azt kapom meg,mert ő dolgozik-úgy érzem mintha én nem is csinálnék semmit.A baba előtt mindig én voltam az aki többet dolgozott sokszor reggeltől estig,és sokszor több pénzt is hoztam haza.Mióta gyeden vagyok kiszolgáltatottságot érzékeltet,pedig mondtam már neki hagyja abba ezt ,mert én is vissza fogok menni dolgozni 2év múlva ha nem egy és ha addig ezt szajkózza megunom és elmegyek a gyerekkel együtt(ezt már akkor mondtam mikor napokig ez érzékeltetődött,hogy ő a kereső fél!)

Teljesen kész vagyok már én nem szeretném ezt ,rendbe szeretném hozni a dolgokat csak igazából azt sem értem miért van így.Nem érzem,hogy nem foglalkoznék a férjemmel,de azt igen,hogy ő eltávolodik..

nem tudom mit tegyek.

2009. máj. 28. 08:51
 1/6 anonim ***** válasza:

Legyél vele kedves, csinálj neki szendvicset vacsira, csomagolj neki ebédet, főzz neki kávét, ne feledkezz meg az apák napjáról (június 3. vasárnapja idén 21-e)!

Csak ilyen kis apróságokkal tudod valahogy megbékíteni, mert a leírásodból én úgy érzem, hogy valamiért dacos. Haragszik rád esetleg, mert a babával foglalkozol?

Nézzetek együtt valami light-os filmet,

de te vegyél neki valami újat!

Nincs több ötletem! Szorítok!

2009. máj. 28. 08:57
 2/6 A kérdező kommentje:
Tudod az a baj,hogy már kezdek belefáradni,hogy mindig én ugrálom körül mint egy kis herceget.szültem egy fiút,Feladtam a karrierem,,a testemet, a család miatt,mégsem kapok megbecsülést,tiszteletet sokszor.Ha én szeretnék valamit meg kell harcolni érte,ha ő akar valami el van döntve.Belefáradok azt érzem a körülugrálásba....én miért nem kaphatok törődést??Mert nő vagyok?Attól ,hogy ő férfi akkor már kényeztessem..engem ki fog??
2009. máj. 28. 09:20
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Ezeket a dolgokat elmondtad neki is?

Jobb lenne megmondani neki, hogy minden viccet félretéve hallgasson meg téged, és kicsit erőteljesebb hangvétellel ezeket a dolgokat a tudtára kéne adni.

2009. máj. 28. 09:25
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen többször is,még levélben is,azt mondta ,majd változtat rajta.azóta hónapok teltek el és talán rosszabb mint volt a helyzet.
2009. máj. 28. 09:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Háát, korábbi hasonló esetekben a tapasztaltabb lányok itt a fórumon a keményebb befenyítést szokták javasolni, mint pl. az elköltözést mondjuk szülőkhöz, persze babástól. Mondjuk ez annyiban rizikós, hogy benne van a kalapban hogy nem megy utánatok és nem akar békülni, újrakezdeni. Persze ez esetben elgondolkodtató, érdemes-e egyáltalán bármit is remélni tőle. Light-osabb verzió a körülugrálás beszüntetése, akár odáig elmenni, h neki nem csinálsz kaját, nem mosod ki a ruháját, stb., csak h érezze milyen amikor nem állsz mellette és könyörögni kell egy vasalt ingért is. Mondjuk ez utóbbi biztosan sok konfliktust fog generálni. Bár ha már ennyire rossz a helyzet ahogy írod és nem lehet vele értelmesen beszélni, akkor a konfliktus valószínűleg így is, úgy is elkerülhetetlen.
2009. máj. 28. 11:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Hm... Azt hittem csak nálunk ilyen sza.r a helyzet. MIntha csak én írtam volna ki ezt a kérdést!!! Engem is érdekelnek a tanácsok, ötletek.
2009. máj. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!