Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérnék sos! Mit tegyek?
#21 hiába nem értesz velem egyet, a kérdező akkor is küldeni fog ha ide mindenki azt írja hogy ne küldjön, látszik a hozzáállásán.
Én meg csak leírtam mire figyeljen, hogy semmiképp ne lehessen belőle baja.
Bár én úgy vagyok vele, hogy minden okkal történik, ennek is biztos megvan az oka.
Köszönöm szépen mindenki válaszát, a privátokat meg mindent.
Mondjuk fura volt ebbe a kategóriába írni, eddig csak a nyelvekkel kapcsolatos kategóriákba írtam.... :)))
Jól döntöttél!
16 vagy, bőven eljön még az igazi, elhiheted :)
Ott már rég leng a piros zászló, ha a srác ilyen képet kér.
15 évesek voltunk a legjobb barátnőmmel, mikor a fiú, akivel chatelt (élőben nem találkoztak, messze lakott), melltartós képet kért. Manipulálta a barátnőm, aki végül elküldte, bár nem sokat lehetett látni, arca is kicsit el volt mosódva meg ilyesmi. De... Hónapokig nem tudott utána nyugodtan aludni, rettegett, h a srác visszaél vele, főleg, mivel kitett egy fotót egy másik lány fenekéről az oldalára bosszúból (ugyanez a szitu, de abban az esetben tényleges visszaélés történt, valamiért összekaptak). Végül hála Istennek nem lett baj a barátnőm esetében, megszakadt a kapcsolat köztük.
Egy szó mint száz: NE TEDD!
Tényleg ostobaság lett volna, már belátom.
Köszönöm mégegyszer mindenkinek, különösen... Na inkább nem emelek ki senkit... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!