Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséget kérnék sos! Mit tegyek?
Tudományos céllal bevizsgálnám azokat a képeket és ha minden rendben van akkor elküldheted őket.
Segítek ahol csak tudok.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Igazából ez kissé bonyolultabb mint amilyennek tűnik, de az is lényeg hogy mivel még 3 hétig nem tudunk találkozni ezért valami kell neki azt mondta. Meg az is szobajott hogy ha járnánk akkor az is ilyen tavkapcsolat lenne és neki kell kép. De mondtam hogy nem küldök és megszakadt a beszélgetés... Csak nem tudom jól döntöttem e, mert... Van még valami... Igazából külföldi, csak ide jött tanulni, és én mindig is egy ilyen sracrol álmodtam, de ha ezt most elmulasztom, nem tudom hogy később megbanom e. De egyébként nagyon rendesek tűnik a srác és nem tudom
#4 vagyok megint.
Ne légy naív! A cukrosbácsi is rendesnek tűnik a játszótér mellett. Nincs olyan, hogy elszalasztom. Fiatal vagy és lehet, ez sablonosan hangzik, de sok hal úszkál még a vízben. Ha elhiszed magadról, de ugyanakkor nem játszod a beképzelt p×csát, csak te tudod, hidd el, szinte bárkit megkaphatsz. Nem akarlak elszomorítani, de ha ilyen feltételeket szab, akkor tényleg csak ARRA megy ki a játék. Nem szabad hagyni, hogy kihasználjanak. Ha tényleg érdekled, úgyis keres és majd idővel kialakul köztetek AZ is, de ha nem, akkor menjen k×rvázni.
Szerintem ez baromság. Én nem akarlak bíztatni, én már ezer nőtől kértem. Volt akitől csak azért, mert szexuálisan vonzott, de tudtam, hogy semmit nem akarok, volt akitől pedig akartam, csak türelmetlen voltam.
Viszont! Egyikkel sem éltem soha vissza! Soha. Még azzal sem, aki megérdemelte volna. S nem is tervezem. A legtöbben szerintem csak simán örülnek ha kapnak, miért rontanák el visszaéléssel?
Persze van, hogy egy csomószor gond lesz ebből. Én úgy vagyok vele, hogyha nincs rajta arcod és semleges helyen készíted, akkor kit érdekel? Fent leszel a neten több millió/milliárd meztelen kép között, senkit nem érdekel. Egy idő után talán ez elkerülhetetlen is lesz. Ha rendes lány vagy/rendes körökben és akarod, ne csinálj belőle ügyet szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!