Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány nevezhető a barátnőmnek?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe 1 év és 2 hónapja szerelmes vagyok. Nemrég ráírt a barátnőmre. Elolvastam az elején a beszélgetésüket és a fú eléggé félreérthető dolgokat ír a lánynak. Ez a lány veszi mindig a lapot és nem bunkózik vele meg semmi, Szív a hangulatjel és még a becenevükben is szív van. Most kitett egy képet a "barátnőm" és megjelölte a fiút egy külön helyen a többiektől. Mindig megkérdezem tőle h mit beszélnek de soha nem akarja megmutatni. Már a sírás kerülget.2019. aug. 14. 21:07
11/12 anonim válasza:
"Szerintem ha két barátnő közül tetszik az egyiknek egy fiú az a másiknak tabu.."
Ennyi erővel neked is tabu kéne legyen a srác...
12/12 anonim válasza:
Fiú vagy, vagy lány? Gondolom lány, tehát nem jártok azzal a másik leányzóval. Tehát nem "úgy" barátnő. Egyébként szerintem, ha nem avat be, mi folyik közöttük, nem igazi barátnő. Én pl, ha ugyanaz a pasi tetszene valakivel a barátnőmnek/testvéremnek, akkor megmondanám neki, hogy tudom, hogy te is szerelmes vagy belé, vagy, hogy neked is bejön, de közöttünk már alakulgat valami. Amúgy szóval szerintem hagyjad , nem törődik veled ez a csaj. A pasit is hagyjad, mert úgy látszik, foglalt, tehát úgy ne gondolj rájuk mint nemtom, életed legjelentősebb emberei. Mondjuk ha később még pl szakítanának, akkor még esetleg összejöhetnél azzal a pasival, de nincsen rá semmi garancia. Meg ha ők most jól elvannak, akkor hagyjad őket, magadnak meg nézzél más pajtiság után, mert szerintem ez a csaj most valamennyire, mégha csak kicsit is , de elhanyagol, lecar, és nem veszi figyelembe az érzéseidet; nem avat be,nem érdekled, nem foglalkozik veled. Hadd legyenek amúgy egymáséi, amúgy a srác valszeg jófej, tehát őneki esze ágában sincs valszeg szétzilálni a "barátságotokat" a másik leányzóval, de ez már nem is barátság így már alapból, tehát már ha akarná se tudná szétzilálni, mert már teljesen szét van esve ez a "barátság", és ez már szerintem nem tekinthető annak; hogyha annyira figyelmen kívül hagy téged a csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!