Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a lány nevezhető a barátnőmnek?
Ha barátnők vagytok, akkor eltudod neki mondani a problémád.
Egyébként írogatni semmit nem jelent, én is volt már hogy nem egy sráccal irogattam, volt akivel még hónapokon keresztül telefonon is beszélgettünk, és nem lett belőle SEMMI. Pedig nagyon olyanok voltak a beszélgetések hogy lesz belőle valami. Szóval az irogatas az ami semmit nem jelent szerintem. Ha már találkozóról van szó, vagy találkoznak na az már valami.
Amúgy szerintem egy igaz barátságot nem éri meg egy fiú miatt tönkre tenni.
Viszont nem tudom, hogy ha tényleg a barátnőd, akkor miért csinálja ezt ha zavar téged. Mármint ha pl engem a barátnőm arra kérnek hogy affelé a fiú felé ne közelítsek, mert neki fájna akkor lehet hogy nem közelítenék, mert rosszul érezném magam emiatt.
Viszont azt nem értem hogy ha már a fiún kezded magad túl tenni, akkor miért zavar az ha a barátnőd közelít felé?! Szerintem akkor hagyd neki. Lehet semmi sem lesz belőle. Ha meg lesz, akkor meg legyenek boldogok, neked is lesz majd más fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!