Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez a lány nevezhető a barátnőm...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a lány nevezhető a barátnőmnek?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe 1 év és 2 hónapja szerelmes vagyok. Nemrég ráírt a barátnőmre. Elolvastam az elején a beszélgetésüket és a fú eléggé félreérthető dolgokat ír a lánynak. Ez a lány veszi mindig a lapot és nem bunkózik vele meg semmi, Szív a hangulatjel és még a becenevükben is szív van. Most kitett egy képet a "barátnőm" és megjelölte a fiút egy külön helyen a többiektől. Mindig megkérdezem tőle h mit beszélnek de soha nem akarja megmutatni. Már a sírás kerülget.

2019. aug. 14. 21:07
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivel sajnos nem nyitottàl korábban a fiú felé, ne okold a barátnődet azért, mert esetleg alakul köztük valami, nyilván csinálhatná ezt egy kicsit empatikusabban is, de hidd el legközelebb neked lesz sikered! ;)
2019. aug. 14. 21:17
 2/12 A kérdező kommentje:
Ohh hogy én mennyiszer irtam annak a fiunak lol.
2019. aug. 14. 21:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Akkor valószínűleg nem tetszettèl neki. Hidd el velem is előfordult már ilyen, próbálj túllépni rajta és egyszer találsz olyan fiút akivel kölcsönösen szeretitek egymást.
2019. aug. 14. 21:21
 4/12 A kérdező kommentje:
A fiún túl tudom tenni magam majd most viszont azzal van baj hogy a barátnőm helyesen teszi azt amit csinál?
2019. aug. 14. 21:28
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
azért ne legyen egy fiúval akivel szeretik egymást kölcsönösen jól elvannak mert neked is tetszik csak a fiú nem érdeklődik irántad? Igen helyesen teszi neked meg tovább kell lépni
2019. aug. 14. 21:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
A saját privát beszélgetéseit miért kéne megmutatnia? Nem is értelek. 😂
2019. aug. 14. 21:57
 7/12 A kérdező kommentje:
Szerintem ha két barátnő közül tetszik az egyiknek egy fiú az a másiknak tabu..
2019. aug. 14. 22:01
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerelemben nincs barátság.
2019. aug. 14. 22:29
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Ki a f@$zt érdekel, hogy neked tetszik? Ha a srác a barátnőd szerelmét viszonozza, akkor vedd tudomásul. Az meg, hogy nem mutatja meg a PRIVÁT üzeneteit az teljesen természetes, ilyen irigy pics@kent a helyedben azon csodalkoznek, hogy egyaltalan valaki szóbaáll veled.
2019. aug. 14. 23:00
 10/12 anonim ***** válasza:
54%

Ha barátnők vagytok, akkor eltudod neki mondani a problémád.

Egyébként írogatni semmit nem jelent, én is volt már hogy nem egy sráccal irogattam, volt akivel még hónapokon keresztül telefonon is beszélgettünk, és nem lett belőle SEMMI. Pedig nagyon olyanok voltak a beszélgetések hogy lesz belőle valami. Szóval az irogatas az ami semmit nem jelent szerintem. Ha már találkozóról van szó, vagy találkoznak na az már valami.

Amúgy szerintem egy igaz barátságot nem éri meg egy fiú miatt tönkre tenni.

Viszont nem tudom, hogy ha tényleg a barátnőd, akkor miért csinálja ezt ha zavar téged. Mármint ha pl engem a barátnőm arra kérnek hogy affelé a fiú felé ne közelítsek, mert neki fájna akkor lehet hogy nem közelítenék, mert rosszul érezném magam emiatt.

Viszont azt nem értem hogy ha már a fiún kezded magad túl tenni, akkor miért zavar az ha a barátnőd közelít felé?! Szerintem akkor hagyd neki. Lehet semmi sem lesz belőle. Ha meg lesz, akkor meg legyenek boldogok, neked is lesz majd más fiú.

2019. aug. 14. 23:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!