Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most elhivjam vagy ne?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam, aki már régóta tetszik és úgy döntöttem hogy felszedem. Rá irtam, beszéltünk sokat és amikor azt kérdeztem hogy mostanában mennyire elfoglalt, erre nem válaszolt, meg sem nézte. 48 óra elteltével sem válaszolt, pedig fent volt sokat, ekkor írtam egy haveromnak, aki szintén az osztálytársam, hogy tudjon meg valamit. Neki visszairt azonnal és kideritette, hogy beszél már régóta egy pasival. Most visszairt a csaj,79 órára, hogy minden nap van valami. Akkor most elhivjam vagy ne?2019. júl. 29. 21:32
2/7 A kérdező kommentje:
Más valaki?
2019. júl. 29. 21:34
3/7 DollarDog válasza:
Egyetértek az elsővel! Nem kéne. Ha beszélget más sráccal, ráadásul lerázott a francba, akkor nem kéne erölködni! :D
4/7 anonim válasza:
Ha érdekelnéd, minimum másnap visszaírt volna. Hagyd szerintem.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem lehet hogy csak húzni akarja az agyam és azért nem írt vissza, hogy lássa milyen türelmes vagyok?
2019. júl. 29. 21:55
7/7 DollarDog válasza:
Ember, az univerzum is az ötleted ellen van. De ha esni akarsz akkor próbáld csak meg, és saját bőrödön tapasztalod majd azt amit tanácsoltunk neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!