Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívjam vagy se?
Figyelt kérdés
Nem rég kikosaraztam egy srácot mert azt hittem nem gondolok rá úgy de most azt hiszem hogy mégis tetszik. Szerintetek mit csináljak? Hívjam el valahova? Vagy sem?2017. jan. 26. 21:22
1/3 anonim válasza:
Igeenigenigenigen!!!!!!! Nehogy keso legyen!! En is igy jartam anno csak en el rontottam:( ugyhogy mindenkepp hivd!!!!
2/3 anonim válasza:
Ha már egyszer kikosaraztad elég szemét dolog lenne vele szemben az, ha hirtelen meggondolnád magad, és úgy döntenél, hogy mégis kell neked. Ő is ember, vannak érzései, biztosan fájt neki a visszautasítás, szóval nem játszhatsz vele kedvedre. Inkább hagyd azt a srácot és keress mást.
3/3 anonim válasza:
Ó, szóval lepattintottad, ő tovább állt, talán már új kiszemeltje is van, veled már nem foglalkozik, nem udvarol többé, és hirtelen rájöttél, hogy mégis kéne?
Tipikus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!