Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni ilyenkor, elhívjam sétálni?
Figyelt kérdés
Pénteken megismerkedtem egy lánnyal, az osztálya nem szereti, valamelyik nap hazakísértem, kérdezgettem, hogy mit csinál nyáron, azt mondta, otthon ül, mert mindenki levegőnek nézi, kérdeztem tőle, hogy majd el e jön velem sétálni, azt mondta igen. Bár, van néhány akadály, nem részletezném őket, ő nagyon intelligens és csendes lány. Holnap pénteken, el szeretném őt hívni sétálni. :)2019. máj. 30. 17:27
1/7 A kérdező kommentje:
És még annyi, hogy szerintem sikerült kicsit megszeretnem őt. :)
2019. máj. 30. 17:27
2/7 anonim válasza:
Most akkor mi a kérdés? Hisz elhívtad, jól tetted.
3/7 A kérdező kommentje:
A nyár-ra hívtam el, de, hogy most hétvégére, el e hívjam? (Mindenképp elhívom, csak megerősítésként kérdezem)
2019. máj. 30. 17:30
5/7 A kérdező kommentje:
Okés, úgy lesz, egyébként még annyi, ha kicsit is szimpatikus vagyok neki, abból lehet szerelem az ő részére is? :)
2019. máj. 30. 17:34
7/7 A kérdező kommentje:
Rendben, meglesz. köszi nektek :)
2019. máj. 30. 17:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!