Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most mit jelent?
Sziasztok!
Már régebb óta tetszik nekem egy lány a munkahelyemen, most pénteken beszéltem vele és csak annyit mondott, hogy jelöljem őt be facebook-on. Előtte ráírtam, majd szombaton bejelöltem, de ő nem jelölt vissza, csak irkáltunk egymásnak. Szombaton még minden rendben volt, habár néha úgy éreztem, hogy valaki mással is beszélhet és csak néha néz rá az üzenetemre, olykor percek múltán írt/adott választ. Ma délután megint ráírtam, beszélgettünk, majd ahogy telt-múlt az idő egyszer csak benyögte, hogy ez neki nem megy, nem miattam, hanem miatta. Én kedves és aranyos vagyok meg minden. Olyan váratlan volt, egyből el is ment a kedvem. Éreztem én, hogy valami nem okés vele kapcsolatban. Most nem szeretne ismerkedni sem, senkivel sem. Úgy tudom, hogy nem rég szakított a barátjával és még ezt nem dolgozta fel. Na de akkor ő miért nem egyből ezzel kezdte? Aztán amikor már leakart koptatni, akkor azt írta, hogy sajnálja meg minden. Én lemerem fogadni, hogy nem áll még készen másik kapcsolatra, csak az bánt, hogy élőben nem tudtam vele beszélni, csak azt az 1 mondatot munkában. Szóval nem facebook-on szerettem volna vele beszélni, hanem élőben, de így sikerült. Ezt annyira bánom, hogy élőben nem tudtam.... Vajon hónapok múlva ha érdeklődnék iránta, vajon lehetne nála esélyem szerintetek? Amúgy megtudtam róla dolgokat, mivel beszélgettünk facebook-on, de nem értem, hogy egyről a kettőre miért döntött így. Ha legalább egy fagyira megtudtam volna őt hívni... de nem... nem azért, hanem mert odáig még nem jutottunk el a beszélgetésben. Ő írta is, hogy mielőtt még jobban belemerülnék ebbe az egészbe, addig kéne abbahagyni. Engem bánt a dolog mert már hónapok óta tetszik, de ő eddig csak látásból ismert. 1 mondatot váltottunk élőben. Én nem szerettem volna vele irkálni, inkább élőben, szóval emiatt nagyon el vagyok szomorodva.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Van 1-2 lehetőség. Az egyik hogy tudja hogy nem lépett túl az exén és bár az elején megpróbált veled beszélni, hogy így könnyebben elfelejti majd, de bűntudata lett és nem akart kihasználni, nem akar kapcsolatot.
A másik hogy lehet nem hiába érezted azt hogy sokszor tartalékba rak, mert van másik srác akivel jól elvan és vele kavar (talán pont az ex). Itt megint szóba jöhet a bűntudat, vagy csak akkor kezdtek közeledni mikor felvettétek a kapcsolatot.
A harmadik hogy szimplán nem akar tőled semmit, nem volt közös pont, nem tudtad a figyelmét felkelteni, adott dolgok miatt nem tud titeket elképzelni együtt és nem is akar semmit.
Összességében mindegy mi az ok, megpróbáltad, nem akar semmit. Nem érdemes ezen rágódni, mivel nem történt semmi köztetek, még egy randi se. Nincs semmi kapaszkodó hogy mi történhetett, az exes sztorin kívül, felesleges további energiát ölni ebbe. Koncentrálj magadra, más lányokra és ne foglalkozz vele, főleg ne azon agyalj hogy hónapok után mi lesz. Lépj tovább, csak magadat szivatod ha ezen rugózól.
Szia! Először is köszi a választ!
Másodszor pedig elnézést, utólag már nem tudtam módosítani ezen a szövegen és elég furcsa lett. Sok szóismétlés, stb. Nézd el nekem.
Hát igen.... nem mondasz hülyeségeket.
Sajnos nem tudom magamat túltenni ezen.
Valószínűleg nem keltettem fel az érdeklődését, ezt lehet jól mondod. Sajnos én nem szerettem volna vele írásos formában beszélgetni. Jobban szerettem volna vele személyesen, hogy lásson engem, halljon engem, lássa a mosolyomat, stb.
Sajnos ez nagyon bánt és ettől az érzéstől nem szabadulok.
Zavar, hogy még a találkozásig sem jutottunk el.
A lány 4 évvel idősebb, mint én és május óta tetszik nekem.
Én hosszú ideje nem éreztem ezt senki kapcsán, erre amióta megláttam őt, azóta vonzódom hozzá.
Nem indult ez az egész jól, de én szeretném őt felkeresni pár hónap múlva személyesen.
Most tudom, hogy hagynom kéne inkább és mást keresnem, de én nem tudom ezen túl tenni magamat. Ha találok mást, akkor nyilván elfelejtem őt, de mivel régóta nem éreztem ezt senki iránt sem, ezért nem tudok túllépni rajta.
Én jó srácnak tartom magamat, a csaj lehet azt hiszi, hogy tudja milyen vagyok, de közbe meg semmit nem tud rólam, alig látott, azt is csak a buszon.
Most mondd már meg, hogy mit vesztenék azzal, ha felkeresném őt hónapokkal később, ha már lecsillapodtak a kedélyek? Addigra is szeretnék magamon változtatni, nem a csaj miatt, hanem magam miatt is. Lehet addigra sokkal nyitottabb lennék meg ilyesmi. Lehet ő is.
AMÚGY FIGYELJ!
TE JÓKAT MONDTÁL!
De amúgy a 3 közül mindegyiket eltudom képzelni. Nincs ötletem, hogy melyik lehet igaz. Lehet mindegyikben van valami.
MÉG AZ JUTOTT AZ ESZEMBE, HOGY: A csaj azt írta, hogy nem akarja, hogy olyan után menjek, aki nem biztos benne (mármint önmagában).
an 1-2 lehetőség. Az egyik hogy tudja hogy nem lépett túl az exén és bár az elején megpróbált veled beszélni, hogy így könnyebben elfelejti majd, de bűntudata lett és nem akart kihasználni, nem akar kapcsolatot.
Végülis ő tényleg megpróbált velem beszélni és szerintem is rájött, hogy még nem áll készen erre. Célzott is rá, hogy nem akarna kihasználni.
A másik hogy lehet nem hiába érezted azt hogy sokszor tartalékba rak, mert van másik srác akivel jól elvan és vele kavar (talán pont az ex). Itt megint szóba jöhet a bűntudat, vagy csak akkor kezdtek közeledni mikor felvettétek a kapcsolatot.
Nem tudhatjuk, hogy mi az igazság, de szerintem inkább barátnőivel beszélgetett, nem pedig másik sráccal. Legalább is remélem. Biztos van férfi barátja, de nem hinném, hogy kavarna valamelyikkel. Most tényleg maga alatt van. Annyi tény, hogy tényleg sokszor félretett engem. Az ex-ével kapcsolatban semmit sem tudok, de kétlem, hogy még beszélgetne vele.
A harmadik hogy szimplán nem akar tőled semmit, nem volt közös pont, nem tudtad a figyelmét felkelteni, adott dolgok miatt nem tud titeket elképzelni együtt és nem is akar semmit.
Hát, mivel meg sem adta rá az esélyt, hogy megismerjen, így ja. Most mit akarna tőlem vagy mit akarná bárkitől, ha ilyen rossz kedvű és nincs túl a szakításon? Szerintem meg sem próbált volna elképzelni minket együtt.
Tényleg őszinte volt a beszélgetés során, megtudtam róla pár dolgot. De aztán már nem érdekelhettem annyira, keveset válaszolt, ritkábban. És aztán inkább letudta az egészet.
Szerinted 2-3 hónapom belül foglalt lesz? Ahogyan nekem mondta, ő most nem ismerkedik, jelenleg semmilyen téren sem nyitott. Ha velem nem, akkor mással miért kivételezne? Más is próbálkozott már nála és az még eddig sem jutott. Én miért vagyok akkor kivétel ilyen téren?
Amúgy 2-3 hónap alatt vajon túl teszi magát a szakításon? 2-3 hónap alatt lehet, hogy talál magának mást?
Lehet, hogy lehetne nála esélyem 2-3 hónap múlva, csak most tényleg nem szeretne ..... stb.?
Annyi itt a kérdés. Én nem akarok hülyének kinézni, de nem tudok emellett elmenni.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
A kérdéseket te generálod, valójában nincsenek. Elmondta hogy ezt így hagyjuk, mást nem nagyon tudsz csinálni. Azért nem érdemes hónapokkal előre tervezgetni, mert beleragasztod magad egy elég rossz állapotba (amiben most vagy) és nem lépsz tovább. Magadnak teszel rosszat hogy ezen kattogsz.
A másik hogy mondtad hogy nem "engedte" hogy élőben beszéljetek, pedig az jobban alakulhatott volna. Ezt egyrészt nem tudod, másrészt itt az első erős pont, amiben teljesen eltértek és már a kapcsolatban is probléma lenne belőle: ő a neten él, azaz sokat kéne ott beszélnetek, te nem vagy a híve.
Mondtad azt is, hogy nem tudott így megismerni. Te ugyanúgy nem tudtad megismerni, mégis ennyire ragaszkodsz hozzá. Én értem hogy bejön, vonzódást érzel, de ő nem, ezt el kell fogadni. Kivetíted rá amit te érzel, de az nem vonatkozik a másikra is. Kicsit úgy érzem mintha egy csőből néznéd őt, semmi mást nem érzékelsz ami körülötte van, ezért elvakult vagy.
Egyébként lehet majd beszélni vele pár hónap múlva, ha azt akarod (nem javaslom, de ahogy érzed), csak annyit mondtam hogy ne ezen kattogj. Ugyanis ha lett volna esély többre, akkor nem azt mondja hogy ezt hagyjuk, hanem hogy időre van most szüksége és haladjatok lassan, mert szakításból jött ki, de kedvel. Ez ugye nem történt meg, lezárta a kapcsolatot, ezért sincs értelme őrlődni ezen tovább.
Hát igen, sajnos most nagyon össze vagyok zavarodva.
Tudod, ő már régebb óta tetszik nekem és ilyet még senki iránt sem éreztem. Folyton ő jár a fejemben. Elakarom magammal hitetni, hogy van még esélyem, habár ''mindenki'' azt mondja, hogy felejtsem el, amit nem szeretnék. Nem tudom senkinek sem megmondani, hogy vajon 1 hónap múlva hogyan fogom látni ezt az egész helyzetet, hogy mennyire lépek majd túl ezen, de most még csak pár napja, hogy ez az egész történt. Nekem is kell idő feldolgozni ezt az egészet, de ezt úgy tudom csak, ha valakivel/valakikkel megbeszélem. Én nem szeretnék belerontani a lány életébe, semmit sem szeretnék, csak azt, hogy pár hónap múlva legalább csak 1 mondatot beszélni tudjak vele személyesen. Itt most nem arra célzok, hogy erről az egészről beszélni kéne vele, hanem csak érdeklődni, hogy most mi van vele éppenséggel. Nyilván szeretném, ha boldog lenne, de jelenleg elég depis. Abban igazad van szerintem is, hogy ő egy más világ. Én nem szoktam facebook-ozni sem. Nem az én világom. De most épp ésszel erre azt mondom, hogy nem érdekel. Írtál egy olyan dolgot, hogy azt mondaná, hogy kedvel. Már hogy kedvelne engem, élőben is csak 2 mondatot, ha váltottunk? Semmi oka sincsen arra, hogy ezek alapján elképzeljen rólam bármit is. Sajnos nem jött át neki, de ezt nem is engedte, hogy átjöhessen. Mindig a személyes találkozást említem, de joggal, mert élőben mindenki más, mint... így. Idősebb is nálam, máshogy látja a dolgokat. De nagyon bánt, hogy ez így alakult. Eddigi életem során vonzóbb nővel még nem találkoztam és sajnos nagyon gyötör ez az egész.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!