Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Jogos hogy kiakadok? Többi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos hogy kiakadok? Többi lennt .

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel hullámzó a kapcsolatnk 2szer jartunk eddig , sokat veszekedtunk de mindig megoldottuk soksok szeretettel . Most egy ideje nem beszeltünk ,szülinapjára írtam egy levél féleséget amit elolvasott és mondta hogy szavak sincsenek rá és hogy imád engem meg majd találkozzunk stb. Ez tegnap reggel volt . Viszont ma ha kérdezek valamit csak rövid tőmondatokban akár csak szavakkal válaszol és megnézi amit írok de nem ír vissza . Totál . Totál kikészít ezzel,de nagyon szeretem . Szerintetek mitcsináljak ?

2019. júl. 27. 16:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
olvass szépirodalmat
2019. júl. 27. 16:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ülj le... még fiatal vagy ehez fejben.
2019. júl. 27. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
81%

Azért csinálja, mert most épp nincs szüksége rád, szóval maradsz a partvonalon. Majd ha egyedül érzi magát vagy sz*rul van, akkor megkeres és engedélyezi hogy derítsd jobb kedvre, addig meg kuss van, foglalkozik azzal ami érdekli.

Ez egy felmelegített, toxic kapcsolat, nincs értelme tovább alázni magadat. Minden esetben partvonalra rak mikor megun vagy van más aki szórakoztatja, rád csak akkor figyel ha figyelem kell tőled.

Nem szerelem amit érzel, hanem addikció, mert be vagy tanítva hogy szépen üldögélj a sarokban, míg ő nem szólít. Arra vágysz hogy értékeljen és jól bánjon veled, de csak akkor fog mikor úgy érzi eltávolodnál (lásd a hullámzásokat). Végig azért tart meg, mert jó vagy b-tervnek, nem mert sok szeretettel megoldtátok a problémákat.

2019. júl. 27. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
69%

Kicsit gondolkodj.

Lehet, hogy házimunkát végez, szüleinek segít stb.

Én is így vagyok, barátnőmnek nem tudok mindig azonnal visszaírni, mondtam neki hogy miért, elfogadja.

Ennyi miatt nem kell egy utolsó kukinak nézni a másikat.

2019. júl. 28. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!