Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos hogy kiakadok? Többi lennt .
Azért csinálja, mert most épp nincs szüksége rád, szóval maradsz a partvonalon. Majd ha egyedül érzi magát vagy sz*rul van, akkor megkeres és engedélyezi hogy derítsd jobb kedvre, addig meg kuss van, foglalkozik azzal ami érdekli.
Ez egy felmelegített, toxic kapcsolat, nincs értelme tovább alázni magadat. Minden esetben partvonalra rak mikor megun vagy van más aki szórakoztatja, rád csak akkor figyel ha figyelem kell tőled.
Nem szerelem amit érzel, hanem addikció, mert be vagy tanítva hogy szépen üldögélj a sarokban, míg ő nem szólít. Arra vágysz hogy értékeljen és jól bánjon veled, de csak akkor fog mikor úgy érzi eltávolodnál (lásd a hullámzásokat). Végig azért tart meg, mert jó vagy b-tervnek, nem mert sok szeretettel megoldtátok a problémákat.
Kicsit gondolkodj.
Lehet, hogy házimunkát végez, szüleinek segít stb.
Én is így vagyok, barátnőmnek nem tudok mindig azonnal visszaírni, mondtam neki hogy miért, elfogadja.
Ennyi miatt nem kell egy utolsó kukinak nézni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!