Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudtok ehhez hozzáfűzni? 20/f.
Sziasztok!
4 hónapja dolgozom egy munkahelyen.
Már 2 hónapja felfigyeltem egy velem egyidősnek kinéző lányra.
Nem ismerem, nem beszéltem még vele, a nevét csak ma tudtam meg.
A lányról már megvolt a véleményem, ahogyan én láttam legalább is. Illetve elképzelésem.
Ma felmentem facebook-ra, hogy rákeressek. Mivel nem az ismerősöm így csak egy profilképet láttam és több éves kommenteket. 72 közös ismerősünk van. Eleinte nem akartam elhinni, hogy ez ő lenne, de a közös ismerősök alapján biztos, illetve a lány a képen azért nem úgy nézett ki, mint élőben.
Élőben már festett a haja is, lényeg a lényeg, először fel sem ismertem őt. Az orra jellegzetes, ebből adódóan arra következetek a kép alapján, hogy mégis ő az.
A facebook profilképén furcsán pózol egy kihívónak mondható ruhában, a tükörben, az egyik tenyerét is odatartva. Az volt a profilja alatt, hogy párkapcsolatban.
Na itt ledöbbentem. A facebook semmi információt nem osztott meg róla (mivel nem ismerős).
Mennyire higgyem el, hogy párkapcsolatban van?
A munkahelyen ahogyan tudom, már kb. 2 éve dolgozhat, egyszerű operátori munka. Sok ott a nő a soron.
Őt csak ritkán látom, főleg munka előtt meg után, de a munkahelyen belül én egy elszigetelt részen dolgozom, így csak akkor láthatnám, ha odamennék hozzá.
Szóval arra akartam kitérni, hogy biztosan vannak ott barátnői, de őt nagyon gyakran látom egyedül. Várakozik a buszra este a munkahely előtt, mint mindenki más, akkor is egyedül. Ha nappal van akkor lesétál a buszig, szintén egyedül.
Férfival még ott a munkahelyen nem láttam, ebből azt hittem, hogy lehet nála esélyem. Erre facebook-on meg párkapcsolatot jelez nála.
S*arjam le és beszéljek vele, mintha mit sem tudnék erről az egészről?
Elutasít, akkor elutasít, de legalább megtudom a választ.
Szóval én teljesen máshogy képzeltem el, mint amit a facebook-on láttam.
Valóéletben meseszép fiatal lány.
Facebook-on meg a tipikus?
A facebook-on ''éli az életét''?
Értem én, hogy ismerősökkel így tud kommunikálni, na de én pont ennek az ellentettje vagyok.
Annyira elment a kedvem ettől az egésztől.
Nekem nagyon tetszik, de nekem ennek a tipikus facebook-os csajnak tűnt ott.
Élőben mondom, teljesen másnak látom.
Igen, csak 1 kép meg pár régi komment, tudom-tudom, na de már a profilkép is árulkodó.
Valaki ehhez hozzá tud valamit fűzni?
Mennyire lehet kamu ez a párkapcsolatos s*arság?
Illetve számomra roppant idegesítő az állandóan mobilozós ember.
Úgy érzem, hogy ő egy más világ.
Amúgy meg elolvastam pár posztját és semmi értelmeset nem láttam, kivéve azt, hogy naaagyon soookat így ííírt.
Cuki csajnak néz ki, de lehet túl sokat képzeltem róla?
2 napom van már csak ott a munkahelyen, ezt nem részletezném, tehát vagy holnap vagy holnap után ki kell derítenem, hogy foglalt-e vagy sem.
Félek, hogy túl sokat képzeltem el róla ez idő alatt és egy lökött csajszi, aki állandóan azt a s*art nézi és posztol mindent magáról, stb-stb.
Én nem szólok le és nem nézek le senkit sem, csak azt hittem hogy ő másabb ennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!