Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tudtok ehhez hozzáfűzni?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudtok ehhez hozzáfűzni? 20/f.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 hónapja dolgozom egy munkahelyen.

Már 2 hónapja felfigyeltem egy velem egyidősnek kinéző lányra.

Nem ismerem, nem beszéltem még vele, a nevét csak ma tudtam meg.

A lányról már megvolt a véleményem, ahogyan én láttam legalább is. Illetve elképzelésem.

Ma felmentem facebook-ra, hogy rákeressek. Mivel nem az ismerősöm így csak egy profilképet láttam és több éves kommenteket. 72 közös ismerősünk van. Eleinte nem akartam elhinni, hogy ez ő lenne, de a közös ismerősök alapján biztos, illetve a lány a képen azért nem úgy nézett ki, mint élőben.

Élőben már festett a haja is, lényeg a lényeg, először fel sem ismertem őt. Az orra jellegzetes, ebből adódóan arra következetek a kép alapján, hogy mégis ő az.

A facebook profilképén furcsán pózol egy kihívónak mondható ruhában, a tükörben, az egyik tenyerét is odatartva. Az volt a profilja alatt, hogy párkapcsolatban.

Na itt ledöbbentem. A facebook semmi információt nem osztott meg róla (mivel nem ismerős).

Mennyire higgyem el, hogy párkapcsolatban van?

A munkahelyen ahogyan tudom, már kb. 2 éve dolgozhat, egyszerű operátori munka. Sok ott a nő a soron.

Őt csak ritkán látom, főleg munka előtt meg után, de a munkahelyen belül én egy elszigetelt részen dolgozom, így csak akkor láthatnám, ha odamennék hozzá.

Szóval arra akartam kitérni, hogy biztosan vannak ott barátnői, de őt nagyon gyakran látom egyedül. Várakozik a buszra este a munkahely előtt, mint mindenki más, akkor is egyedül. Ha nappal van akkor lesétál a buszig, szintén egyedül.

Férfival még ott a munkahelyen nem láttam, ebből azt hittem, hogy lehet nála esélyem. Erre facebook-on meg párkapcsolatot jelez nála.

S*arjam le és beszéljek vele, mintha mit sem tudnék erről az egészről?

Elutasít, akkor elutasít, de legalább megtudom a választ.

Szóval én teljesen máshogy képzeltem el, mint amit a facebook-on láttam.

Valóéletben meseszép fiatal lány.

Facebook-on meg a tipikus?

A facebook-on ''éli az életét''?

Értem én, hogy ismerősökkel így tud kommunikálni, na de én pont ennek az ellentettje vagyok.

Annyira elment a kedvem ettől az egésztől.

Nekem nagyon tetszik, de nekem ennek a tipikus facebook-os csajnak tűnt ott.

Élőben mondom, teljesen másnak látom.

Igen, csak 1 kép meg pár régi komment, tudom-tudom, na de már a profilkép is árulkodó.

Valaki ehhez hozzá tud valamit fűzni?

Mennyire lehet kamu ez a párkapcsolatos s*arság?

Illetve számomra roppant idegesítő az állandóan mobilozós ember.

Úgy érzem, hogy ő egy más világ.

Amúgy meg elolvastam pár posztját és semmi értelmeset nem láttam, kivéve azt, hogy naaagyon soookat így ííírt.

Cuki csajnak néz ki, de lehet túl sokat képzeltem róla?

2 napom van már csak ott a munkahelyen, ezt nem részletezném, tehát vagy holnap vagy holnap után ki kell derítenem, hogy foglalt-e vagy sem.

Félek, hogy túl sokat képzeltem el róla ez idő alatt és egy lökött csajszi, aki állandóan azt a s*art nézi és posztol mindent magáról, stb-stb.

Én nem szólok le és nem nézek le senkit sem, csak azt hittem hogy ő másabb ennél.

2019. júl. 24. 19:34
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim válasza:
Hát szerintem nyugodtan írj majd rá, ez lehet bunkónak fog hangzani de egyszer élünk hajrá!!
2019. júl. 29. 00:40
 32/51 anonim ***** válasza:
Igen írj majd rá,nehogy személyesen megkeresd mert akkor ráhozod a frászt!Adj neki időt,és ha nem jelentkezik akkor viszont felesleges!
2019. júl. 29. 11:09
 33/51 A kérdező kommentje:
Micsoda? Írjak rá? Ne keressem fel személyesen? Ezt most nem akarom megérteni. Miért ne kereshetném fel hónapok múltán ismét, munkában? Úgy sem találkozok vele addig. Írni úgysem fog nekem, ezt 100%-ra tudom mondani. Ha nem keresem fel őt személyesen, akkor..... nincs más ötletem.
2019. júl. 30. 19:07
 34/51 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom/akarom felfogni a helyzetet.

Nem indult túl jól ez az egész, de ha nem így történt volna, akkor tényleg, beszélni sem tudtam volna vele.

Élőben 2 mondatot ha váltottunk, majd közölte, hogy jelöljem be Facebook-on. Amúgy vissza sem jelölt, már kezdetben ez furcsa volt számomra.

Szombaton irkáltunk, majd vasárnap délután benyögte, hogy neki ez most nem megy, miatta és nem miattam. Kedves vagyok meg minden.Szó szerint idézve.

100%, hogy a szakítás miatt ilyen most, tényleg nem akar senkivel sem ismerkedni és úgy el van magának.

Engem egy dolog bánt rettentően, mégpedig, hogy esélyt sem adott rá, hogy megismerjen.

Még el sem tudtam hívni valahova, már azelőtt lekoptatott.

Egy kevéske beszélgetés és nem sokkal több facebook-ozás elég volt neki ehhez?

Szerintetek? Lehet, hogy a csaj még tényleg nincs túl az előző kapcsolatán és itt én nem számítottam semmit sem?

Meg miért nem az elején szólt? Miért beszélgetett velem majdnem 2 napig?

Ha szólt volna az elején, akkor megérteném.

Ha elvittem volna őt valahova és akkor közölte volna személyesen, akkor is megérteném.

De így, hogy még arra sem volt képes, hogy személyesen közölje vagy legalább elvigyem valahova.... erről mit gondoljak?

Ezzel olyan szinten szétcseszte a lelki világomat. :(

És folyton azon jár az eszem, hogy most mi az igazság.

2019. júl. 30. 19:19
 35/51 A kérdező kommentje:

Mondjátok már meg, hogy miért lenne baj az, ha beállítanék mellé munkába hónapokkal később és megkérdezném, hogy mi a helyzet?

Én nekem ennél jobb ötletem nincsen. A csaj kerülni próbál sok mindenkit, ezt tudom. Én másik műszakban fogok most dolgozni, tehát a csajt nem is fogom látni. Így kerülnie sem kell engem, de ezt tudja.

Nem is ismer, semmit sem tud rólam. Mit veszíthetek?

Lehet addigra nyitottabb lesz. Vagy éppen foglalt.

2019. júl. 30. 19:39
 36/51 A kérdező kommentje:
És mi van, ha pont pozitív lenne számára az, hogy érdeklődöm felé ennyi idő elteltével is?
2019. júl. 30. 19:42
 37/51 A kérdező kommentje:
Tudom, ne kergessek olyat, ami......
2019. júl. 30. 19:58
 38/51 A kérdező kommentje:
De most tényleg olyan nagy bűn lenne őt felkeresni személyesen ismét, 2-3 hónap múlva? Miért kapna frászt? Békésen búcsúztunk el.
2019. júl. 30. 20:01
 39/51 A kérdező kommentje:

AMÚGY:

2-3 hónap nem sok idő, van amihez igen és van amihez kevés.

Ő már hónapok óta ilyen, lehet hogy 2-3 hónapon belül már túl lesz a szakításon?

Vagy lehet, hogy 2-3 hónap múlva már mással lesz együtt?

Szerintetek?

2019. júl. 30. 20:09
 40/51 anonim ***** válasza:
Hiába írjuk le,igaz?na most elmondom neked a frankót!A lányok nagyrésze akkor mondja ezt mármint azt h még idő kell neki,ha le akar koptatni!!vannak lányok akiknél ez így is van,de mi lányok nem fogok állszenteskedni igy koptatjuk le a csávót!Van szívünk,és aki nem elég bátor ahhoz h elküldje a fran.cba a fiút az így csinálja!Sajnálom ha durva vagyok,de valakinek le kell írnia!Írtad h vissza sem jelölt,na vajon miért,mert annyiba nem vesz,h megnyomja azt a fránya visszaigazoló gombot!Nem akart lekoptatni és mivel látta,h te próbálkozol,adott egy esélyt,ami mellesleg 2 nap volt!Külső szemlélőként azt látom,h ez a csaj baromira nem akar téged!És h miért ne keresd fel személyesen??mert te sem örülnél ha egy csaj felkeresne téged 2-3 hónap után úgy,h te nem akarsz tőle semmit sem!És h mit veszítenél (?) az ÁLLÁSOD!!!Csak képzeld el,egyfolytában irogatsz neki,megkeresed személyesen és ő mit tesz (?) Oda megy a főnökötökhöz,és azt mondja h te zaklatod őt és rúgjon ki!!Le pontozhattok,de én külső szemlélő ként ezt szűröm le abból,amit itt leírtál!!
2019. júl. 30. 20:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!