Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire számítsak tőle?
Szóval pár hete, vagy egy hónapja elkezdett írogatni egy csaj. Nagyon aranyos kedves, és kicsit a túl szép hogy igaz legyen érzést kelti számomra, minden nap az ő köszöntésével kelek és fekszem, ami amúgy nem baj, tök jól esik.
Na most konkrétan meghívatta magát egy randira finoman, és el is hívtam, mert most egy randiból mi baj lehet. Sőt látványosan érzem mintha megbízna bennem.
Amúgy eléggé bejön tényleg, viszont van egy bökkenő, jóval fiatalabb nálam. Bár volt pár fiatalabb barátnőm aki 1-2 évvel volt, de itt többről van szó. Ez azért is probléma, mert számomra egy randi vége a csókból áll nyilván. Lehet valakinek gyors nekem nem, viszont ebben az esetben marhára nem tudom eldönteni hogy mi legyen lévén fiatalabb.
Nem akarok vele szórakozni mert nagyon kedves de ha benne van a lehetőségben akkor egy elég jó party lenne, lévén elég jól néz ki, okos is és sportos is.
Mire gondolhat szerintetek? - 16-20 év körüli hölgy véleménye érdekelne a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!