Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan törhetném le a szarvát?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan törhetném le a szarvát?

Figyelt kérdés

Körülbelül 2 hónappal ezelőtt ismertem meg és kezdtünk el beszélgetni. Egy buliban csattant el az első csók, egy suliba járunk, mindennap találkoztunk, már a suliban is felvállalt, mindig beszéltünk chaten is.

Viszont pár napja azt vettem észre, hogy pár napja igen fura kezdett lenni, alig írt stb...

Az elején elmondta, hogy ő jelenleg nem szeretne kapcsolatot, de ha úgy alakulnának a dolgok, akkor akár lehet ebből kapcsolat is (ezzel én is egyetértettem).

A srác az a tipikus ki, ha nem én, kicsit nagyképű, nagyon helyes fiú. (Vagyis első megjelenésből ilyennek tűnik. Amit felém mutatott az egy roppant kedves és aranyos srác volt, tele jóindulattal.

Nem értem mi történhetett, hisz nem csináltam semmi olyat, ami miatt hirtelen megváltozott volna.

Ma azt az üzenetet kaptam tőle arra a kérdésemre, hogy mi bajod van velem?, hogy nincs semmi baja velem, csak o nem akar kapcsolatot, rajtam meg latja, hogy en igen.

Le szeretném egy kicsit tömi a szarvát, mivel nem akarom azt, hogy azt higgye, hogy ennyire oda voltam érte, csak nem tudom mit kéne neki írnom. Nagyon nagy egója van és valami olyat szeretnék, ami fájna a kis lelkének.

2019. febr. 24. 15:34
 1/9 A kérdező kommentje:
Jajj és én 16 vagyok (lány), ő pedig 18
2019. febr. 24. 15:34
 2/9 A kérdező kommentje:
És bocsi az összeszedetten írásért, csak nagyon felkavar ez az egész most
2019. febr. 24. 15:37
 3/9 anonim ***** válasza:
Ignorald.
2019. febr. 24. 15:38
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nem tudom, hogyan kéne ignorálnom:(
2019. febr. 24. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
Ha nagy az egója, akkor nem fog ettől megtörni, sőtt még el is vesztesz egy (minimum) barátot. Hagyd úgy az egészet ahogy van, ne írj neki semmit. Ha akar valamit, majd ír, addig meg élj nélküle, vagy ő jön, vagy találsz mást és nem ilyen csóró megoldásokon fogod törni a fejed.
2019. febr. 24. 15:39
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Nem írsz, nem válaszolsz, nem köszönsz, levegőnek nézed. Ignorálni valakit a legkönnyebb dolgok közé tartotzik.
2019. febr. 24. 15:40
 7/9 anonim ***** válasza:
67%
Erővágó az hatásos lesz.
2019. febr. 24. 16:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Ne is vedd számba, még ne is írj vissza neki.

Hidd el, meg fog lepődni xd

2019. febr. 24. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy érdemes letörni neki a szarvát, hogy ne legyen fájdalmas. Milyen állatról van szó? Mert vannak különböző egyedek, mint pl; Gím, Dám stb. Vigyázz vele mert a túl törötett olcsóbban veszik majd meg.
2019. febr. 25. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!