Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan törhetném le a szarvát?
Körülbelül 2 hónappal ezelőtt ismertem meg és kezdtünk el beszélgetni. Egy buliban csattant el az első csók, egy suliba járunk, mindennap találkoztunk, már a suliban is felvállalt, mindig beszéltünk chaten is.
Viszont pár napja azt vettem észre, hogy pár napja igen fura kezdett lenni, alig írt stb...
Az elején elmondta, hogy ő jelenleg nem szeretne kapcsolatot, de ha úgy alakulnának a dolgok, akkor akár lehet ebből kapcsolat is (ezzel én is egyetértettem).
A srác az a tipikus ki, ha nem én, kicsit nagyképű, nagyon helyes fiú. (Vagyis első megjelenésből ilyennek tűnik. Amit felém mutatott az egy roppant kedves és aranyos srác volt, tele jóindulattal.
Nem értem mi történhetett, hisz nem csináltam semmi olyat, ami miatt hirtelen megváltozott volna.
Ma azt az üzenetet kaptam tőle arra a kérdésemre, hogy mi bajod van velem?, hogy nincs semmi baja velem, csak o nem akar kapcsolatot, rajtam meg latja, hogy en igen.
Le szeretném egy kicsit tömi a szarvát, mivel nem akarom azt, hogy azt higgye, hogy ennyire oda voltam érte, csak nem tudom mit kéne neki írnom. Nagyon nagy egója van és valami olyat szeretnék, ami fájna a kis lelkének.
Ne is vedd számba, még ne is írj vissza neki.
Hidd el, meg fog lepődni xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!