Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Vagy csak egyszerűen unalmassá válok?
Figyelt kérdés
Nem olyan túl rég történt velem, hogy miután randiztam egy sráccal, leírta nekem hogy szeretne még látni és hogy nagyon jól érezte magát velem, de aztán beszélünk még pár napot és semmi...elhiv találkozni de utolsó pillanatban lemondja azt is,és már alig beszélünk, akkor most hogy is van ez?2019. febr. 20. 16:32
11/11 A kérdező kommentje:
Hát azzal teljesen tisztában vagyok hogy sajnos azt az érzést biztosan nem ismeri hogy bűntudat, csak úgy jól esne elmondani neki de hát ezt most el fogom engedni
2019. febr. 20. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!