Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezted már azt, hogy valakivel egyszerűen egymásnak teremtett titeket az élet, valami miatt viszont mégse teljesedett ki a kapcsolat? Végül történt valami, vagy minden maradt ugyanúgy?
Figyelt kérdés
2019. febr. 6. 20:02
1/8 anonim válasza:
Összejöttünk, 1 évig együtt voltunk és szakítottunk.
2/8 anonim válasza:
Igen!
Vègül mègsem engem választott!
Hogy fulladna meg!
3/8 anonim válasza:
Velem is ugyanaz mint a 2-essel xd
4/8 anonim válasza:
Hát én éreztem ezt egy emberrel, de ez viszonzatlan szerelem volt.
5/8 anonim válasza:
Én többé-kevésbé 1 óra távolságra vagyok ettől az embertől, de megegyeztünk abban, hogy ne legyen közöttünk több barátságnál, mert nehéz megoldani.
Szar űgy...
6/8 anonim válasza:
Szintén távolság miatt nem tudott kiteljesedni a kapcsolat.
Nem volt nagy durr, megértettük a dolgot, elfogadtuk, továbbléptünk.
Bár én amondó vagyok, hogy ha egy ilyen "leküzdhetetlen" akadály miatt nem lehetsz együtt valakivel, akkor nem is vagytok egymásnak teremtve.
Veled mi a szitu, kérdező?
7/8 anonim válasza:
Nekem volt, pedig viszonylag fiatal vagyok (17 éves lány). Rossz volt az időzítés a sráccal, pedig végtelenül szerettem. Azóta nem is láttam, elfogadtam. De mással egyelőre nem tudok együtt lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!