Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire hisztek a netes ismerkedésben?
Figyelt kérdés
mit gondoltok kialakulhat jó barátság így a neten keresztül?
kort is írjatok, köszi
2018. dec. 30. 13:45
2/8 anonim válasza:
Persze, én neten ismertem meg az egyik legjobb barátnőmet. 19l
3/8 anonim válasza:
Én nem hiszek benne annyira. Jóban lehettek, de az nem igazi barátság. 18L
5/8 anonim válasza:
Is-is. Párkapcsolat terén eddig még nem volt szerencsém és valódi barátság sem alakult ki, mivel ahhoz személyesen is meg kellett volna ismernünk egymást. Számomra a távolság nem lenne akadály (bizonyos kereteken belül persze), ha úgy érezném, hogy megtaláltam azt a személyt, akivel látszólag minden stimmel, mert ugye rengeteg tulajdonság, szokás főleg a negatívak csak később derülnek ki. Sajnos elég bizalmatlan vagyok az emberekkel kapcsolatban, ezért már többször is fulladt kudarcba egy-egy netes próbálkozásom, de azért hiszek benne, hogy még egyszer valaki elnyerheti a bizalmamat. 18/L
7/8 anonim válasza:
Is-is, az elmúlt 2 évben 4 emberben megtaláltam meg saját magam (olyan hülyék mint én), csak az a baj hogy mindanyian majd 200 km-re vagyunk egymástól.
A lányokkal kapcsolatban nem sokat tudok mondani, mert a többség eléggé visszahúzódó volt még ha teljes anonymitással is beszélgettünk.
Értsd: én nyitott könyv vagyok pár lap azért letakarva (nehogy egyből mindent tudjunk már), de ők még annyit se hagytak hogy a könyv címét elolvassam.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!