Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek bír engem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bír engem?

Figyelt kérdés

Egy 16 éves fiú vagyok, és nagyon belezúgtam 1 olyan lányba aki kissé más mint a tobbiek (van 1 borbetegsége ami miatt eddig nem volt 1 pasija se, viszont engem egyáltalán nem zavar.)

Nagyon kedves,okos és az osztálytársam. Az osztályban mikor társaságban beszélgetunk jól elvagyunk, mindig mosolygunk ha egymásra nézunk.

Ezek ellenére nem érzem hogy kozel kerulnék hozzá.

Ha messengeren ráírok nekem kell a témákat felhozzam, mert Ő nem ír. De ennek ellenére a suliban ő szokta.

Ezek alapján szerintetek bír engem? (én vagyok az első aki így belezúgott)

2018. dec. 21. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2018. dec. 21. 14:41
 2/9 anonim ***** válasza:

Ennyiből ezt nem lehet megmondani.

Lehet h simán bejössz neki, csak nem gondolja h neked is ő, mert mint mondtad te vagy az első.

Vagy fél h ha elmondaná mit érez irántad, és te nem igy érzel, megszakadna a "baráti" kapcsolat is.

És persze az is lehet h nem érez irántad semmi olyat.

2018. dec. 21. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem :(
2018. dec. 21. 15:32
 4/9 anonim ***** válasza:

Ennyiből nem igazán lehet megmondani, mert van olyan ember, aki nem szeret messengeren beszélgetni, élőben viszont annál inkább.

Ha bír téged, akkor azt kimutatja, de ezt neked kell észrevenned.

2018. dec. 21. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem hívd el randizni, és akkor majd kiderül. :)

L/19

2018. dec. 21. 15:58
 6/9 A kérdező kommentje:
Háth, igazából ha nem ír vissza messengeren egy ''Van valami baj? Zavarlak?'' Uzenetre, de megnézte, akkor ez 1 határozott nem, ugye? :(
2018. dec. 21. 18:21
 7/9 anonim válasza:

Internetes dolgokra ne nagyon epits, a valo eletben torteno dolgok a fontosak. Szerintem beszeld meg vele eloben, hogy ne is pazarold az idodet es ne is fajjon ha nemet is mond. Meg mindig jobb a nemleges valasz annal ha valaki massal latod. Sok sikert! Majd ird le mi lett.

16f

2018. dec. 21. 21:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Igen, az egy nemet jelent. Hagyd ott szerintem. Ha tovább küzdenél, akkor csak mégjobban megkedvelnéd és mégrosszabb lenne a visszautasítás később.
2018. dec. 21. 21:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy te vagy az első, aki belezúgott, még nem predesztinál arra a reményre, hogy te vagy az első, akibe ő is belezúg.
2018. dec. 22. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!