Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak engem zavar ez?
Jómagam is ez a korosztály vagyok, de őszintén, K**vára nem értem 😂
Egyik osztálytársamnak meghalt nemrég az apukája és a nővére (autóbaleset), de ő képes volt felállni.. Valamelyik nap beszélgettem vele, akkor mondta, hogy egy pillanatra sem fordult meg a fejében sem a depresszió gondolata, sem a vagdosás, sem az öngyilkosság, semmi..
Emellett a volt barátnője most vagatott egy háromszöget a hajába (gyönyörű, dús, hullámos ápolt haj.. ennyit erről..), a keze tele van vágással és csak az öngyilkosságról képes beszélni (ráadás vallásos is, rendesen jár misére, éjféli mise, etc.. [a katolikus vallással nem vagyok tökéletesen tisztába, elnézést, én református vagyok])
És miért? Mert Prim meghalt az Éhezők Viadalában, mert az a divat, mert a nővére elmegy Szegedre tanulni, mert szívszerelme nem igazolta vissza Facebookon, mert nem elég népszerű (egyik legnépszerűbb az iskolában.. utánam 😎😅)
Szóval szerintem ez az egész faszs°g..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!