Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Csak szerintem gáz, hogy a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem gáz, hogy a barátom sose hív meg semmire?

Figyelt kérdés

17 évesek vagyunk, ha elmegyunk a mekibe, vagy ilyenek mindig mindent saját magamnak kell fizetni. A barátom egyébként nem épp szegény családból származik. Egyetlen egyszer hívott meg enni, a kapcsolatunk elején. Én kétszer vagy háromszor fizettem már neki a kajáját és vissza se adta, pedig már kértem rá. A mi családunk egyébként nem tehetős.

17 lány

2018. nov. 24. 18:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem normalis, nem vagytok ti hazasok hogy kozos kasszan legyetek :D
2018. nov. 24. 18:15
 2/11 anonim ***** válasza:
63%
Az gáz, hogy ezt nem vele vitatod meg. Nem lesz tartós kapcsolat, ha ennyire probléma a pénz dolog, és részedről majdnemhogy elvárás, hogy hívjon már meg valamire.
2018. nov. 24. 18:15
 3/11 anonim ***** válasza:
50%
Egy fiú nem azért van, hogy fizesse a kajádat meg a hülyeségeidet. “Vissza se adta” ... ez nem olyan, hogy vissza kell adni, ha szereted akkor szívesen veszel neki akármit és nem vársz érte semmit. És hát az, hogy még kérted is.. nagyon gáz vagy.
2018. nov. 24. 18:31
 4/11 A kérdező kommentje:
# 3: és ennek forditva nem kene igaznak lennie?
2018. nov. 24. 18:34
 5/11 anonim ***** válasza:
70%

En is elvarnam,hogy neha...

Viszont nem szep dolog visszakerni,ami kajara lett koltve

2018. nov. 24. 18:45
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Te azért panaszkodsz, mert mindig mindent saját magadnak kell fizetned. Miért kéne neki fizetnie a te kajádat? Nem az apád, hogy etessen, és azért sem kell neki vennie semmit, mert ő “nem épp szegény családból származik.” Az a gáz, hogy te azért fizetted a kajáját, hogy ő majd vissza adja neked, elvárod hogy akkor ő is fizesse a tiéd. Ez mi? Egy normális kapcsolatban nincs ilyen. Ezt szívességből teszi az ember, örül, hogy vehet valamit a másiknak csak azért mert szereti és nem vár cserébe semmit. Ha nem tetszik, hogy nem fizet neked semmit, akkor te se fizess neki semmit és kész. De mondom, egy normális kapcsolatban a pénz nem téma.
2018. nov. 24. 19:04
 7/11 anonim ***** válasza:
61%

Én rendszeresen fizetek a lányoknak mindent. Ugye ez a régi udvariasság. De eddig 2 tipusú lánnyal találkoztam.

1. Minek fizetek neki??? Nem csöves, van pénze, ne költsek rá. (És az a durva, hogy nem viccből mondta, pedig nem is úgy adtam vagy fizettem neki bármit, hogy flegmán, nem kértem vissza, nem dörgöltem az orra alá, hogy "már megint én fizettem". Hanem tényleg csak kedvességből.

2. Aki meg volt pl döbbenve, hogy moziba fizetem a jegyeket (előtte mondtam neki, hogy fizetek majd mindent, kérhet nyugodtan bármit) és mikor a csaj kérdezte, hogy esetleg üdítőt vagy popcornt kérünk-e *barátnőm rámnéz* "szabad??". Hirtelen köpni nyelni nem tudtam. Tényleg előtte beszéltük 5 perrcel, hogy mindent amit mond fizetek, mondta, hogy kicsit szomjas is, mondtam akkor kérj nagy üdítőt majd. (Volt valami alkalom is akkor, de most nem ugrik be, hogy mi.) De megkérdezi, hogy kérhet-e üdítőt meg rágcsát, mintha valami zsugori izé lennék. Majd utána mikor távoztunk a kasszától mondta, hogy ha kell oda adja az árát.

(Bár a 2. Típusu csaj, mondta utána, hogy neki nem volt se ilyen pasija, se ilyen randija, hogy bàrmit is fizettek volna neki. Vagy ha igen utána elkérte az árát. Ezt így megértettem, de mondtam neki, hogy ha velem van ne szégyenlősködjön. Kb 2 hetente tudtunk találkozni. Havi 4 ezret nagyobb hülyeségre is eltudtam volna szorni.)

(Ez csak 2 csaj volt a 2 típus közül akit példának tudtam mondani, de mindegyik csajomat be tudnám sorolni a "nem kell az alamizsna" és az "éppen félve, de elfogadja" csoportba.

2018. nov. 24. 19:40
 8/11 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem első randin a fiúnak kell fizetnie, utána fizetheti mindenki a magáét. A modern nők nem főznek, a férfira. A modern férfinak meg nem kell kifizetnie a nő költségeit.
2018. nov. 24. 20:06
 9/11 anonim ***** válasza:
34%

Olyan érthetetlenek vagytok hogy az hihetetlen.

Nem az a baja hogy neki kell mindig magának fizetnie hanem az hogy ő már fizetett a srácnak többször de a srác nem nagyon akar.

Egyébként ezt vele beszéld meg itt nem fogsz sok hasznos választ kapni. Illetve mivel a ti kapcsolatotok így csak ti tudjátok megoldani.

2018. nov. 24. 22:44
 10/11 anonim ***** válasza:
56%
Igen ,mert ha ilyen elcseszett a kapcsolatotok hogy azon gondolkozol hogy mikor fizet ő és mikor fizetsz te az régen rossz
2018. nov. 25. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!