Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak vissza?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak vissza?

Figyelt kérdés

Van egy fiú, akinek tetszem, de én semmit nem akarok tőle, úgyis másba vagyok szerelmes (viszonzatlanul).

Körülbelül egy hete minden nap rámír, de csak olyanokat, hogy “szia”, “hogy vagy?”, “mit csinálsz?”, tehát sok értelmes beszélgetésünk még nem volt, itt általában abbamarad a beszélgetés, mert neki gondolom nincs témája, csak úgy írni akar, én meg nem akarok vele beszélgetni, úgyhogy magamtól nem írok rá. Hitegetni sem akarom. Megkérdezte, hogy van-e barátom, erre azt mondtam, nincs, de most nem szeretnék kapcsolatot. Ennek ellenére ugyanúgy próbálkozik.

A múltkor elmentek egy szórakozóhelyre néhányan, ő is ott volt, én nem mentem, de nem is voltam otthon. Ekkor írta, hogy milyen kár, hogy nem tudok menni, de majd legközelebb. Egész héten attól tartottam, hogy nehogy elhívjon valahova, mert nem szeretnék vele randizni, de másokkal sem szeretnék nagyon elmenni sehova, mert az a társaság, akikkel ő is szokott bulizni, meg együtt “lógni”, az nem igazán az én társaságom.

Ma is írt, hogy néhányan elmennek valahova (nem tudom hova, gondolom bulizni), lenne-e kedvem csatlakozni? Nincs kedvem, és most nem tudom, mit írjak vissza. Nem akarok bunkó lenni és megsérteni sem akarom. Azt erre nem írhatom vissza, hogy nem akarok tőle semmit, mert nem randizni hívott, többen lesznek ott. Az, hogy egyáltalán nem írok vissza semmit, egyrészt bunkóság, másrészt meg találkozom még vele, az meg úgy elég ciki lenne (már így is elég kínos ez az egész szituáció). Kitalálhatnék mindenféle hülyeséget, hogy “programom van”, “beteg vagyok”, “nem vagyok otthon” stb., de ettől még máskor ugyanúgy hívni fog és nem fogom tudni minden alkalom alól így kimenteni magam. Nem akarok hazugságot hazugságra halmozni.

2018. nov. 23. 14:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Miért bonyolítjátok ennyire a saját életeteket? :D Komolyan...

Írd meg neki hogy köszönöd a meghívást, de nem szeretnél menni. ENNYI!

2018. nov. 23. 15:06
 2/3 DollarDog ***** válasza:
Ird meg neki kerek perec hogy irrital hogy folyton irogat neked es hogy te nem akarsz tőle semmi komolyabbat. Állj a sarkadra es legyél magabiztos. Megmondod neki nem es kész. Ha pedig ugyanúgy próbálkozik akkor pedig ne válaszolj neki, valamint tiltsd le.
2018. nov. 23. 15:07
 3/3 anonim ***** válasza:
Mond meg neki az őszintét Móni
2018. nov. 23. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!