Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, hogy a lánynak a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a lánynak a legjobb legyen?

Figyelt kérdés

Kb. egy fél éve ismerjük egymást (16F és 16L). Már a legelejétől tetszett, de akkor csak barát akartam lenni vele, de az utóbbi időben sokkal többet kezdtem érezni, mint barátság, ezért elmondtam neki, hogy szimpatikus számomra és tetszik, erre neki is az volt a válasza, hogy szimpatikus vagyok neki. Elhívtam randira, beszélgettünk, de én úgy érzem, hogy ő nem azt érzi, mint én. A lányról tudni kell, hogy introvertált. Kedves, vicces, okos lány, csak picit szerényebb, visszahúzódobb, nem annyira társasági személyiség, mint én. Én nagyon extrovertált személyiség vagyok. Neki még nem volt barátja, ezért szerintem picit fél. (Nekem volt már néhány)

Egy magasabb szinte szeretném léptetni a kapcsolatunkat, de ezt úgy, hogy neki jó legyen. Eddig mindig csak extrovertált lányokkal ismerkedtem, s ez a lassú tempó nekem fura, nem tudom, hogy meddig várjak (ahhoz, hogy megfogjam a kezét, megcsókoljam), mert fél beszélni az érzéseiről, a vágyairól. (vagyis én ezt tapasztalom). Őszintén nem is ragaszkodik hozzám, vagyis, mintha nem is érezne irántam semmit. De most nem rajtam van a lényeg. Azt szeretném, hogy ő boldognak érezze magát ebben a kapcsolatban, már ha ki fog alakulni valami komolyabb, mert valami miatt mégis úgy érzem, hogy van köztünk valami. Szerintetek mit tegyek? Várjak? Beszéljem meg ezt vele?

Előre is köszi a válaszaitokat!

2018. nov. 18. 14:36
 1/6 anonim ***** válasza:

"Azt szeretném, hogy ő boldognak érezze magát ebben a kapcsolatban"

Beszélj vele és mond el ezt a mondatot is.

2018. nov. 18. 14:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Mondtam neki. Persze nem így konkrétan. De mondtam már neki olyant, hogy nagyon boldog vagyok, amikor látom, hogy örül, meg ilyenek.
2018. nov. 18. 15:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Két idézet a kérdésedből:

"... az volt a válasza, hogy szimpatikus vagyok neki"

Később ezt írod:

"Őszintén nem is ragaszkodik hozzám, vagyis, mintha nem is érezne irántam semmit."

Az elsőt a lány mondta, a másikat te fantáziáltad ki!

Írod róla, hogy visszahúzódó, szerény. Nyugtázd, hogy ő ilyen, ilyennek született. Ez vagy tetszik benne neked, vagy nem. Hogyha nem, akkor ne bolondítsad!

Te nyitottnak ecseteled magad. Ezt alighanem a lány is észrevette már. Ilyennek ismer. Ezek tudatában, azt mondta, hogy szimpatikus vagy neki. Mit akarsz még?

Egy jótanács tőlem, idős férfitől: ne akarj ajtóstól a házba rohanni! Ne akard minél előbb elérni, hogy a karjaidba omoljon. Ő visszahúzódó. Talán az anyjától is azt hallhatta mindig, hogy minden férfi csapodár és a nőtől csak egyet akar... (de minél előbb). Vele szemben ne légy ilyen. Aztán majd kialakul, mint púpos gyerek a prés alatt. Meglep, hogy ilyen fiatalon "...volt már néhány." Nézz a tükörbe: nem vagy te (nem akarsz lenni) nőfaló?

2018. nov. 18. 15:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Őszintén, nem akarok az lenni. Keresztény, konzervatív neveltetésű gyerek vagyok, csak nekem pl. a szeretet nyelvem a testi érintés. Mindenki felé öleléssel, vagy ehhez hasonló gesztussal fejezem ki a szeretetem, ebből adódik az is, hogy még ez a nagyon távolságtartó ismerkedés, randizás, fura és nem érzem a szeretetet.
2018. nov. 18. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Haverként /barátként tekint rád, kedvel mivel kedves vagy vele . Találkoztam már félénk lányokkal én is , de ez egyértelmű baráti érzés a lány felől.
2018. nov. 18. 16:00
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem a szeretet nem azonos a testi érintéssel (pl. öleléssel). Én szerethetek olyan embert is, akit csak fényképen, tévében láttam, vagy csak nekem tetsző dolgot hallottam róla (pl. Teréz anya, aki - ugyebár - nem nyert volna szépségversenyt). Azt válaszoltad nekem, hogy nem szeretnél nőfaló lenni. Rendben van és visszavonom a kérdésem.

Egyelőre találkozgassatok, beszélgessetek, aztán majd kialakul valamerre...

2018. nov. 18. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!