Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elárulom a legjobb barátnőmet?
Figyelt kérdés
A barátnőmnek pár hónapja megtetszett az egyik évfolyamtársunk. A dolog teljesen plátói, de a csaj sokat beszél a pasiról. Most nyári munkán vagyok a helyi könyvtárban ahol a fiú is dolgozik. Mivel ketten vagyunk sokat beszélgetünk és a múlt héten munka után elhívott egy fagyira majd felvettette hogy menjünk el egyik este pizzázni. Majd hozzátette hogy ez egy randi lenne. Meg volt a pizzázás is és én is tényleg kedvelem őt. Eddig a randin kívül nem történt semmi, de egyre személyesebb témák kerülnek szóba és kezdek rájönni hogy szeretnék vele egy kapcsolatot de félek hogy ezzel megbántom a barátnőmet. A srác nem tud a lány érzéseiről és nem is beszéltek csak egyszer kétszer, de folyton bűntudatom van, hogy elcsábítottam a kiszemeltjét. A másik részről pedig úgy gondolom hogy valószínűleg köztük nem lesz semmi és akkor én miért ne lehetnék boldog. Ti mit gondoltok?
Hű. Ez valóban kicsit bonyolult, és meg is értem. De szerény véleményem szerint mondd el a barátnődnek hogy találkozgattok, ne akkor tudja meg mikor már együtt vagytok. Nem fog neki jól esni, de ha igazi barát, el fogja majd fogadni. És lehet felszínes a hozzáállásom, de az életedben te vagy a legfontosabb, nyugodtan legyél boldog a fiúval, ha úgysincs semmi esélye hogy a barátnőddel legyen valami. :)
2018. júl. 24. 21:47
2/5 anonim válasza:
Tyűha, ez a helyzet aztán nem mindennapi, most tényleg szorult helyzetben vagy. Én is azt gondolom, hogy őszintén mondd el a barátnődnek, hogy találkozgatsz a kiszemeltjével, mert így tiszta a dolog. Nagyon valószínű, hogy nem fog neki tetszeni, de ezzel is próbára tudod tenni a barátságotokat. Hogyha tényleg sokat jelentesz neki, mint barát, akkor el fogja engedni, elvégre úgyis csak plátói a dolog, tehát nem is ismeri személyesen a srácot. Annyira nagy érzelmeket nem lehet táplálni egy olyan ember iránt, akinek csak a külseje fogott meg. Az is fontos, hogy érthetően a tudtára add, hogy ez nem ellene irányul, egyszerűen csak megtörtént a dolog, és mindezt a srác kezdeményezte. Ha ezt így megteszed, akkor nem számít hátbaszúrásnak. Akkor lehetne annak nevezni, ha a háta mögött kavarnál a fiúval. Én drukkolok neked. :)
2018. júl. 24. 23:50
3/5 anonim válasza:
Meséld el a barátnődnek ugyanígy. De sanszos hogy rosszul fog esni neki és féltékeny is lesz.
2018. júl. 25. 13:28
4/5 anonim válasza:
Maximalisan igazat adok az elso valaszolonak, annyial kiegesztive, hogy amennyiben nem is beszelnek, meg nem is ismerik egymast, a baratnod erzelmei sem lehetnek olyan erosek/igaziak. Az ember hajlamos azt hinni, de amint jonni fog valaki, akit tenylegesen azert szeret, amilyen (tehat ismeri is), ra fog jonni, hogy ez semmi.
2018. júl. 27. 01:19
5/5 anonim válasza:
Mondd el a barátnődnek, ha igazán fontos vagy neki megfogja érteni. Talán lehet haragudni fog de idővel biztosan belátja, hogy emiatt nem éri meg haragudni rád:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!