Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha egy ejszakas kalandbol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ejszakas kalandbol baba lesz, es nem tudjuk a masik fel nevet cimet mi a teendo az elvetetesen kivul? Gyerektartas stb

Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 23:36
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Tudom. És valahol egyet is értek. Nekem se volt, nem is lesz, de van 3 gyerekem.

Lehet, félreértettél akár engem, akár a kérdezőt, mivel NEM akar abortuszt.

És most nem kimondottan csak a szülés fizikai mivoltára céloztam. Én úgy gondolom, ha 9 hónapig ott volt bennem, én kínlódtam végig azt a 9 hónapot, én szenvedtem meg vele szülésnél, nem tudnék róla lemondani. Ha akarja a babát, akkor az alatt a pár hónap alatt talán ki tud alakítani ehhez megfelelő alapfeltételeket (persze nem 16 éves intézetis csitriként, de ebbe ne menjünk bele. Önellátó nőre gondolok, vagy olyanra, akit a család nem dobna érte utcára.)

De visszatérve az abortuszra, a többség, aki nem akarja megtartani, az nem fogja kihordani, hogy másé legyen. Kivéve, ha nem derül ki időben a terhesség. Volt ismerősöm, aki úgy tűnt, kicsúszott az időből, és az örökbeadást fontolgatta. Aztán ujjongott örömében, mikor felhívták, hogy mégis el tudják venni, nem késett még el... :/

2018. nov. 13. 07:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!