Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Ha egy ejszakas kalandbol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ejszakas kalandbol baba lesz, es nem tudjuk a masik fel nevet cimet mi a teendo az elvetetesen kivul? Gyerektartas stb

Figyelt kérdés
2018. nov. 7. 23:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
90%

#19: részben igazad van...

De akkor abban az esetben mi lenne a megoldás, ha a nő meg akarná tartani, de a férfi nem?

A férfi akaratának kellene érvényesülni, és erőszakkal elvégezni az abortuszt?

A gyerektartást meg... A gyerek eltartására megy. Ott meg már nem a nő joga, hanem a gyermek joga érvényesül.

2018. nov. 8. 10:39
 12/31 anonim ***** válasza:
52%
Nyugodtan megtarthatja, de akkor ne is szóljon a pasinak, ne kérjen gyerektartást, ha az ő döntése volt. Igen, ketten nem védekeztek, de most a gyerek 18-20, akárhány éves koráig fizessen a pasi, akinek max a nevét tudja, vagy kideríti? Persze, hosszabb kapcsolatban is előfordulhat ilyen, ott valamilyen szinten elvárható, hogy ne hagyja cserben az addigi szerelmet, bárhogy is dönt a nő, de egy egyéjszakás kalandnál? Tudom, bűnhödjön a pasi, ha már hülye volt gumit húzni, de akkor is.
2018. nov. 8. 10:57
 13/31 anonim ***** válasza:
74%

10: A nő teste. Az abortusznak komoly következményei lehetnek. Ezért a nő dönthet róla.

A férfit meg senki sem kényszerítette, hogy gumi nélkül dugjon meg egy idegen csajt. Neki ott volt meg a választási lehetősége.

2018. nov. 8. 11:32
 14/31 anonim ***** válasza:
Ja, csak mindenki gumi és védekezés mellett lesz terhes.
2018. nov. 8. 12:22
 15/31 anonim ***** válasza:
0%
Megérdemelted!
2018. nov. 8. 13:17
 16/31 anonim válasza:
A 3-as válaszoló egyébként lényegében ugyanazt leírta, mint a 9-es, csak röviden.
2018. nov. 8. 13:43
 17/31 anonim ***** válasza:

#16 Lényegében igen. Hülyeség, amit a 2-es írt, hogy az elvetetésen kívül semmit nem tud csinálni és, hogy máshoz joga sem lenne, mikor megszülheti a gyerekét, ha akarja és ebbe az apának semmi beleszólása nem lenne.

De lehet én értettem félre valamit a 2-es válaszán, nem tudom.

3-as voltam.

2018. nov. 8. 13:51
 18/31 anonim ***** válasza:
Jé, ilyen kérdés, és még nincs itt a 65%-os barátunk?🤣
2018. nov. 8. 14:20
 19/31 anonim ***** válasza:
46%

11-es nem, az abortuszt nem kellene kötelezni.

De ha egy balesetből terhesség lesz és a nő az apa ellenzése ellenére is meg akarja tartani a gyereket akkor gyerektartást fizettetni vele nem igazságos.

2018. nov. 8. 20:03
 20/31 anonim ***** válasza:
Milxen baleset? 😂
2018. nov. 8. 23:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!