Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ejszakas kalandbol baba lesz, es nem tudjuk a masik fel nevet cimet mi a teendo az elvetetesen kivul? Gyerektartas stb
#19: részben igazad van...
De akkor abban az esetben mi lenne a megoldás, ha a nő meg akarná tartani, de a férfi nem?
A férfi akaratának kellene érvényesülni, és erőszakkal elvégezni az abortuszt?
A gyerektartást meg... A gyerek eltartására megy. Ott meg már nem a nő joga, hanem a gyermek joga érvényesül.
10: A nő teste. Az abortusznak komoly következményei lehetnek. Ezért a nő dönthet róla.
A férfit meg senki sem kényszerítette, hogy gumi nélkül dugjon meg egy idegen csajt. Neki ott volt meg a választási lehetősége.
#16 Lényegében igen. Hülyeség, amit a 2-es írt, hogy az elvetetésen kívül semmit nem tud csinálni és, hogy máshoz joga sem lenne, mikor megszülheti a gyerekét, ha akarja és ebbe az apának semmi beleszólása nem lenne.
De lehet én értettem félre valamit a 2-es válaszán, nem tudom.
3-as voltam.
11-es nem, az abortuszt nem kellene kötelezni.
De ha egy balesetből terhesség lesz és a nő az apa ellenzése ellenére is meg akarja tartani a gyereket akkor gyerektartást fizettetni vele nem igazságos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!