Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok mit gondolnatok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit gondolnatok egy ilyen sracrol?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé bulizós srác vagyok, de nem a szórakozóhelyekre értetődően. Sokkal jobban preferálok beszélgetős ivászatot, kisebb csapattal, ahol a társaságon van a lényeg nem pedig azon, hogy épp rázzuk a seggünket valamilyen fura zenére.

Iváson kívül néha más is becsúszik, de nem rendszeresen.

Illetve dohányzom is, de annak megvannak a lelki okai.

Mindezek mellett alapjában véve rendes srác vagyok, odafigyelek a másikra, nagyon tudom félteni a barátaimat, illetve tényleg nagyon szerető ember vagyok.

2018. nov. 2. 15:40
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mivel én is ilyen vagyok mint te csak én nem járok iszogatni ,én birom az ilyen srácokat .

16L

2018. nov. 4. 09:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Azt hogy én vagyok csak fiúban .
2018. nov. 4. 09:46
 13/20 anonim válasza:
Mindenek előtt, külső és belső tulajdonságok előtt fontos a drog, alkohol, cigi kérdése nálam. Hiába szuper bármilyen/minden téren a srác, a drogozást egyáltalán nem tudom elfogadni, ha csak hébe- hóba teszi sem. Az ivászattal nincs problémám, ha nem minden egyes péntek, szombaton a lerészegedés a cél. A cigivel elég fura a viszonyom. Utálom, a szagát sem bírom, a haveri körömben vannak, akik cigiznek, de tiszteletben tartják, hogy nem bírom, így nem mellettem pöfékelnek. Szóval azzal sincs igazán bajom, amíg nem "KELL" mennie cigizni. Mert a függőség nem "menő", mindegy mi az.
2018. nov. 4. 16:02
 14/20 A kérdező kommentje:

Ne ertsetek felre. Ezek nem menő dolgok, ezek szerintem egy nehez eletet kapott ahhoz meg eretlen sracnak a tulelesi probalkozasai.

Lehet mashogy kezelni? Lehet. Sikerult? Nagyon sok mindent probaltam mar. A fuggosegekrol megvan a velemenyem, orommel kifejtem barkinek.

A baratnomet sose vontam be ebbe az eletstilusba, sose titkoltam elole. Nyilvan ha igy is velem tart az nem negativumkent jon le (sajnos, illetve a pillanat hatasakent planem) l.

2018. nov. 4. 16:41
 15/20 anonim ***** válasza:

Ameddig nem a kapcsolat rovasara menmek ezek a dolgok addig szerintem nincs semmi gond ezzel

Amugy szimpatikus srac lennel szemelyisegedtol fuggoen termeszetesen annak ellenere hogy en nem szoktam se bulizni tul surun se ilyesmik.

2018. nov. 11. 14:32
 16/20 anonim válasza:
Rühellem a rendszeresen ivós vagy mást is folytató pasikat. Lehet tökéletes minden más vele, klappolhat minden. Akkor sincs esélye. Ránézni is elég..... volt sok tapasztalatom italozó pasikkal, nem kell több!
2018. nov. 15. 20:24
 17/20 anonim ***** válasza:

Az alkohol nálam szóba sem jöhet úgy hogy lerészegedjek tőle, illetve ez másnál sem jöhet szóba.

A cigi az ugyanugy undorító dolog. A barátom is cigizik és nem tudom rávenni hogy leszokjon ami kicsit elszomorít.:/

Egyébként a lelki ok nem mentség arra hogy valaki cigizzen!

2018. nov. 19. 21:15
 18/20 anonim ***** válasza:
A bulizással én is így vagyok. Szűk baráti körben egy kis iszogatás belefér. Cigi nem zavar ha nem az arcomba fujja az illető. Egy-egy füves cigi szerintem még nem a világ de nem tudnám elviselni ha ez rendszeresen menne heti/napi szinten.
2018. dec. 5. 18:28
 19/20 anonim válasza:
Általában sok lány kerüli az itókás, drogos fiúkat, nem ad vissza pozitívat ha valakiről tudnám hogy drogozik meg iszik, a dohányzás még hadján bár nálam az se valami pozitív
2018. dec. 26. 14:25
 20/20 anonim ***** válasza:

Az hogy az ilyeneket pont kerülöm :D

Az ilyen beszélgetős estéket én is szeretem, de nem heti szinten. Nekem ilyenre havonta/ kéthavonta 1x van időm.

A drogot és a cigit nem vagyok hajlamdó semmilyen mennyiségben sem tolerálni. És ahogy előttem is írták, nem lehet ráfogni ezt lelki okokra. Most azt akarod h a tested is tönkremenjen? Nemár.

2018. dec. 27. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!