Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondolnatok egy ilyen sracrol?
Szóval eléggé bulizós srác vagyok, de nem a szórakozóhelyekre értetődően. Sokkal jobban preferálok beszélgetős ivászatot, kisebb csapattal, ahol a társaságon van a lényeg nem pedig azon, hogy épp rázzuk a seggünket valamilyen fura zenére.
Iváson kívül néha más is becsúszik, de nem rendszeresen.
Illetve dohányzom is, de annak megvannak a lelki okai.
Mindezek mellett alapjában véve rendes srác vagyok, odafigyelek a másikra, nagyon tudom félteni a barátaimat, illetve tényleg nagyon szerető ember vagyok.
Mivel én is ilyen vagyok mint te csak én nem járok iszogatni ,én birom az ilyen srácokat .
16L
Ne ertsetek felre. Ezek nem menő dolgok, ezek szerintem egy nehez eletet kapott ahhoz meg eretlen sracnak a tulelesi probalkozasai.
Lehet mashogy kezelni? Lehet. Sikerult? Nagyon sok mindent probaltam mar. A fuggosegekrol megvan a velemenyem, orommel kifejtem barkinek.
A baratnomet sose vontam be ebbe az eletstilusba, sose titkoltam elole. Nyilvan ha igy is velem tart az nem negativumkent jon le (sajnos, illetve a pillanat hatasakent planem) l.
Ameddig nem a kapcsolat rovasara menmek ezek a dolgok addig szerintem nincs semmi gond ezzel
Amugy szimpatikus srac lennel szemelyisegedtol fuggoen termeszetesen annak ellenere hogy en nem szoktam se bulizni tul surun se ilyesmik.
Az alkohol nálam szóba sem jöhet úgy hogy lerészegedjek tőle, illetve ez másnál sem jöhet szóba.
A cigi az ugyanugy undorító dolog. A barátom is cigizik és nem tudom rávenni hogy leszokjon ami kicsit elszomorít.:/
Egyébként a lelki ok nem mentség arra hogy valaki cigizzen!
Az hogy az ilyeneket pont kerülöm :D
Az ilyen beszélgetős estéket én is szeretem, de nem heti szinten. Nekem ilyenre havonta/ kéthavonta 1x van időm.
A drogot és a cigit nem vagyok hajlamdó semmilyen mennyiségben sem tolerálni. És ahogy előttem is írták, nem lehet ráfogni ezt lelki okokra. Most azt akarod h a tested is tönkremenjen? Nemár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!