Lányok, mit gondolnátok egy ilyen uke srácról?
Aki annyira érzelmes, hogy ha megölelitek, elsírja magát, mert akkora feszültség szabadul fel belőle.
Nem nagyon szokott másokkal érintkezni, nagyon félénk, ezért, ha megölelik, elsírja magát. (Örömből.)
Én eleve nem szoktam senkit ölelgetni, úgyhogy ez nem is nagyon fordulhatna elő...
Viszont ha valahogy mégis megtörténne, az lenne az első gondolatom (félelmem!), hogy rám fog akaszkodni és neadjisten majd többet akar tőlem, mint barátság.
Illetve még azt is gondolnám, hogy nekem erre nincs szükségem, egy ilyen emberre, és valószínűleg neki sincs rám.
Uke? Akkor nem fiúkat kéne kérdezned?
Szerintem aranyos lenne (/vagy, ha magadról írsz)! Mivel nem tudom, hogy más szempontokból a személyiséged, mennyire vagy okos, és/vagy jóképű (mert hát lássuk be, az ilyen "csak a belcsin számít" klisék ellenére egy kicsit ez is számít), ezért nem tudom, hogy lehetne-e egy ilyen sráccal több, mint baráti kapcsolatom, de szimpatikus lenne (/lennél), valószínűleg barátkoznék veled.
+ha animéket is nézel (pl.:uke kifejezés miatt gondolom), akkor az is plusz pont >v<
Egy lelki sérült, önbizalomhiányos, depressziós fiúról beszélünk most. Ez nem érzelmesség, ez kőkemény depresszió. Valami trauma érhette, aminek következtében úgy eltaszította magától az embereket (vagy inkább magát az emberektől), hogy képtelen normális szociális életet élni.
Én ezt szűröm le belőle.
Azt gondolnám, hogy ez a srác nem kapott otthon szeretet se gyerekként, se később.
Lelkibeteg. Komoly komplexusokkal lehet tele... hát nem tudom. Nekem ez sok(k) lenne, akkor is ha megértem a miértjét, nem biztos, hogy tőlem kapna igaz feloldozást. Ahhoz terézanya típusnak kellene lennen ;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!