Lányok, mit gondolnátok egy ilyen uke srácról?
Aki annyira érzelmes, hogy ha megölelitek, elsírja magát, mert akkora feszültség szabadul fel belőle.
Nem nagyon szokott másokkal érintkezni, nagyon félénk, ezért, ha megölelik, elsírja magát. (Örömből.)
"miért hiszik az emberek hogy egy passzív srácnak olyannak kell lenni mint egy túlérzékeny libának"
A megjátszott túlérzékenység, valamint a jellem alapján alapuló félénkség két különböző dolog.
Nem csak fiúknál utal ez bajra. Még kisgyerekeknél is gondot jelez, ha valaki ennyire érzékeny. Egy kamasz vagy felnőttnél is . Nem lehet mindent a jellemre fogni. Nem egészséges dolog, hogy MINDEN alkalommal elsírja magát az ember, amikor megölelik.
Csak hát ugye mínusz százig le vagy szavazva, hogyha nem állsz be a vinnyogó fujoshik közé tenni a srác alá a lovat, hanem kimered jelenteni, hogy itt már baj van.
Én is fujoshi vagyok egyébként, de nem élek álomvilágban.
...és attól, hogy valaki csaj, még nem fog sírni minden ölelés után.
Azt, hogy valami hatalmas probléma van vele és elvinném őt a dilidokimhoz.
Amúgy kérlek titeket, ne használjátok az uke-seme szavakat. Undorító, ahogy a fujoshi és yaoi is.
A yaoi és a fujoshi szóval semmi gond nincs. Mindkettő gyűjtőnév, ha egyiket sem használnám, nem tudnám elmondani, hogy ki vagyok és mit szeretek.
A seme-uke kifejezéstől én is émelygek egyébként. Vannak olyan animés dolgok, amikkel nem tudok megbékélni. Ez például ilyen. Annyira a két véglet közé szorítja a karaktereket, hogy rossz nézni... Sokkal jobban szeretem én is a tachi/neko/riba szavakat használni. Ahogy a valóságban is használják, ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!