Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lány olvasóhkoz szól a kérdés....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lány olvasóhkoz szól a kérdés. Nektek milyen a férfi ideálotok? ( lent )

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem érzem magam senki ideáljának,ellenben mégis volt/ lesz aki vonzonak talál. Nem értem akkor az idealok kialakulasat. Ha van mondjuk egy ferfi akinek a nagymellu szoke nok az idealja, de egy atlagos mellmeretu barnahaju lany lesz a baratnoje, akkor kepes lenne ott hagyni a baratnojet az idealjaert, mondjuk ha az adott idealnak a szemelyisege is megfelel a srac szamara? Ugyan ez a kerdes forditva is fent all.

Engem meg sose irtak le idealkent. Baj nincs velem azthiszem, de valamiert igy esik meg. :) 22F

2018. okt. 17. 22:10
 1/9 anonim ***** válasza:
60%

Válaszolok helyettük (őszintén)

Mindenkinek van ideálja, csak max nem tud róla. És a többségnek ugyanaz.

A legfontosabb a jóképűség. Ez az arcrrészek arányosságát, egymástól való ideális távolságát, párhuzamosságát jelenti.

Ő például a legtöbb lánynál 10/10: [link]

A haj tupírozása is fontos. Bár a hajjal foglalkozás alapvetően női dolog, manapság az összes szépfiú is foglalkozik vele, 5percenként igazgatja.

Nagyon fontos még a magasság: az ideális fiú/férfi 180-190cm

A test formája: a hagyományosan férfias testalkat, széles váll, vastag kar, az izmok közül a lányok által legkedveltebb a kockás hasizom, szorosan követve a bicepsz/tricepszel

A magabiztosság: ha előbbiek megvannak, akkor ez már automatikusan van

Anyagiak: minél idősebb a lány, annál inkább fontos, nem számít honnan van, egy tizenévesnél még nem elsődleges szempont

Nem érdekli, hogy apuci pénzéből vagy a saját nehezen megkeresett pénzedből veszel neki ajándékot, a lényeg, hogy vegyél.

Szociális háló: minél több barátod, ismerősöd van, és ami még fontosabb minél népszerűbb(lehet gimis, tik tokos, instagramos vagy bármilyen) vagy és minél több lánynak tetszel annál inkább fogsz kelleni

Humor: Ez is fontos, de nem annyira, mint amennyire beállítják, egy jó pasinak a szar viccein is nevetnek

Intelligencia: ne legyél ostoba, egyébként abszolút századlagos

2018. okt. 17. 22:38
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

Az én ideálom nem épp általános, de leírom, hogy tudd, hogy ilyen is létezik.

Szóval az ideálom egy aszexuális és aromantikus férfi, akit nem érdekel a szex és nem lenne belém zúgva romantikusan, viszont a legjobb barátom tudna lenni és kitartana mellettem egy életen át. Legyenek művész hajlamai, pl. tök jó lenne, ha tudna rajzolni vagy zenélni. Szeretném, ha nem ütköznének a nézeteink a vallásról, gyerekvállalásról és arról, hogy helyileg hol képzeljük el a jövőnket. Külsőre igazából annyi lenne, hogy ne legyen nagyon extrém külsejű, ne legyenek piercingjei és tetoválásai, mert ezek nekem nagyon visszataszítóak. Egyébként ezen kívül bárhogy kinézhet.

2018. okt. 17. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:

#2: az aszexuális tényleg jó kártya volt, jöhetne nekem is.

Barna szem, barna haj. Szép mosoly, kicsit hosszúkásabb arc. Legyen nálam magasabb, nem muszáj izmosnak lennie, de egy normál testalakata azért legyen. Engem a kiállás nagyon meg tud fogni. Ha valakinek van egy olyan kiállása, még lehet csúnya is akár. Csak ne nagyon:/ Nem hátrány ha egyenruhás:) tetkó nem zavar, a piercing sem. Az a jó, ami mások szerint ijesztő, és félnek a lányok az olyan pasiktól, mert zord a megjelenése. Na nekem az jön be. Nem az, amit az első mutatott valami kis nyomi gyerekről :D

A méret nekem mind1, ha beleszeretek, nem ez lesz a mérv adó.

Belsőleg most lusta vagyok leírni az ideált...

2018. okt. 17. 23:25
 4/9 anonim ***** válasza:
Jóképű viszonylag, magas (mivel én is az vagyok) de nem nyurga 😂, normál testalkat, ne legyen csontos, sem hajas, sem izomagy, hosszu vagy kozephosszu (vagy olyan ami jol all neki😂) (mindegy igazabol milyen szinu, de ahogy eddig eszrevettem, bejonnek a festett hajuak 😂)fekete szinu haj feher borrel, stilusra: rockos(rocker:P) bordzseki stb.. 😂 esetleg szajpiercing (karika) vagy valami.. de igazabol most leirtam Andy Biersacket 😂😂😂
2018. okt. 17. 23:35
 5/9 anonim ***** válasza:
34%
Utolsó: egyébként az 1. Valaszolo tokeletesen leirta
2018. okt. 17. 23:37
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam nagyjából az általános dolgok dominálnak. Legyen arányos a teste, ne legyen az a kifejezetten kákabél, de egy kigyúrt izomagy se. Legyen nálam magasabb (hahah, ez nem olyan nehéz, 165cm vagyok). A hajszín-szemszín nálam nem számít. Nyilván a sötétebb haj és szem ad egy kis plusz titokzatosságot a kinézetének, de nem kötelező. Személyiségre legyen kedves, udvarias, és jó humorú. Plusz pont, ha elég intelligens ahhoz hogy komolyabb témákról is el tudok vele beszélgetni, és logikusan, éretten gondolkozik.

Ez lenne úgy a mindig töretlen ideálom :,D Azért, mert általában csapongok, és még én se találtam meg azt hogy mi lenne a legjobb. De amúgy kedvelem az alacsonyabb, vékonyabb, szégyenlősebb, és visszahúzódóbb srácokat is. Szerintem nagyon aranyosak :D Ezen kívül a kicsit mackós srácok is aranyosak tudnak tenni >< Viszont, minden esetben fontos az arc kinézete nálam.

Párkeresés során az ember akaratlanul is az ideáljához igazodik, de ez nem jelenti azt hogy csak olyan nővel/férfival fog leállni aki megfelel ennek. Sok olyat látni, hogy egyébként a lány szöges ellentéte egy ideálnak, mégis van párja.

2018. okt. 18. 06:43
 7/9 anonim ***** válasza:

Külső:

-Sötétbarna vagy fekete haj,esetleg világos barna

-Barna, vagy zöld szem de ez igazából nem annyira fontos

-Nálam legyen magasabb (167-168cm vagyok)

-Vékony testalkat, de nem ilyen pálcika hanem arányosan vékony

-Valamennyire izmos

Belső:

-Kedves

-Őszinte

-Legyen vicces, de ha kell tudjon komoly is lenni

-Hűséges

2018. okt. 18. 17:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Külsöleg legyen magas és ne legyen egy bányarém

Belsöleg :inteligens ,kedves ,előzékeny ,figyelmes stb .

2018. okt. 18. 19:42
 9/9 anonim ***** válasza:

Hosszú haj(min. vállig max. derékig),szép szem ,175-180 magas,arányos testalkat,tetoválás(nem muszáj)

14/L

2018. okt. 19. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!