Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Közeleg a tél, hova érdemes ilyenkor el vinni a baratnőmet, tippek?
Valami olyan helyet keresek, ahol nincs hideg, ossze tudunk bujni kicsit, es lehetőleg keves ott az ember, es tudunk dumalni.
Otthon ezt mem csinalhatjuk egyéb okokból kifolyolag.
Szegeden van e
Előre is köszi.
szegedi voltam, a kedvenc helyem a frei kávéház, elég olcsó, nem dobnak ki azonnal miután megittad a kávéd, és ilyen kis zugok vannak benne, szóval nem egybenyitott tér az egész. a könyvtárban is jó az idő, és kényelesek a fotelok. meg a libri könyvesbolt az árkádban, az is leülős, de ott néha egész sok ember van. meg ahol keveset voltam, de méretéből adódóan nem lehet tt sok ember, az a süti nem süti.
(majd még agyalok, csak kijöttem az otthoni gyakorlatból, tudtam még más helyeket is, hozzánk is alig jöhetnek fel embereek, egy cipőben járunk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!