Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szeretitek a nagyon...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek a nagyon nehezen megnyíló pasikat?

Figyelt kérdés

Nehezen megnyíló pasi: nem introvertált de több beszélgetésen át is nagyon nyers, határozott személyiségû, katonás modorú, hazaszeretō, illegális tevékenységeket megvetō fiatal pasi.

Sportos, nem dohányzó, nem alkoholizáló "férfi".

2018. aug. 27. 01:25
 1/8 anonim ***** válasza:
A hazaszeretőt és az idézőjelet leszámítva minden rendben van. Ha nem igazi férfi, akkor nem hiszem, hogy sok közünk lehetne egymáshoz..
2018. aug. 27. 02:00
 2/8 anonim ***** válasza:

#1 a hazaszeretővel mi a baj?

alapvetően tetszik, ha nehezen nyílik meg, kihívásnak tartom :) de a katonás modor mellett azért tudjon gyengéd is lenni.

2018. aug. 27. 06:19
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem zavar, ha nehezen nyílik meg, de ha szeret, akkor ne kelljen mindent kihúzni belőle, és ha akar tőlem valamit, akkor kicsit próbálkozzon megnyílni, hogy érdeklődjek iránta, de hidd el, ha ilyen vagy,biztos találsz valakit:) 16/L
2018. aug. 27. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Az a baj vele, hogy én nem kívánok letelepedni egy fix helyen, országban és hosszútávon csak visszatartana egy hazaszerető ember. Meg nem szeretem azokat az embereket se, akikkel nem nagyon lehet másról beszélni a 'hazán' kívül és szerintem aki így kiemeli ezt a tulajdonságát, az igenis sokat szeret erről a témáról beszélni.

2018. aug. 27. 09:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nem viszi túlzásba a hazaszeretést akkor teljesen rendben van .
2018. aug. 27. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:

#1: Igazi férfi?

Kérlek mondd,hogy te egy igazi nő vagy....:D

2018. aug. 27. 19:08
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha egyszer idézőjelbe tette a kérdező a férfi szót, akkor van ok a kételkedésre. Nem értem, mi nem volt számodra világos az állításomon, de legközelebb talán olvasd el még kétszer azokat a sorokat amiket nem értesz, mielőtt hozzászólnál.

2018. aug. 27. 20:10
 8/8 Yoda m. ***** válasza:

Kedves #7-es!

1.) Kételkedésre mindig lehet okot találni, ha van idézőjel, ha nincs... Mint ahogyan az ivásra is, tudod: Ha bánatom van azért, ha örömöm van azért iszom! Valamelyik pedig mindig van...

2.) Nem értem, mi nem volt világos a #6-os válaszában. Talán olvasd el még háromszor, amit írt, s ha téged az zavar, hogy nem tette idézőjelbe a "Nő" szót, hát akkor használd a fantáziádat, képzeld hozzá az idézőjelet és segíteni fog számodra megidézi sorának értelmét!

Kedves #6-os!

A #7-es típusú olvasók és hozzászólók kedvéért légy szi idézőjelbe tegyed legközelebb a "Nő" szót! De ha az egész sort idézőjelbe teszed, az se baj. Csak legyen valahol egy "" jel, mert hát látod, hogy milyen fontos a jól érthetőségét tekintve...

Kedves Kérdező!

Elnézést, hogy nem pont számodra reagáltam, de hát nem vagyok lány.

Azért annyit talán elmondhatnék, hogy

a) Kinek a pap, kinek a papné...

b) Nem kell szeretni a nehezen megnyíló pasikat, lehet találni könnyen megnyílókat is legalább ugyanannyit, akik szintén szerethetőek.

c) Látod, kinek mi jelenti a kihívást... csak ne csináljon az ember ebből sportot. Fontos a MÉRTÉK!

Az ERŐ legyen Veletek!

2018. aug. 29. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!