Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az nálatok kizáró ok ha egy fiúnak van egy kis enyhe lábszaga?
Figyelt kérdés
2018. okt. 15. 06:51
13/18 anonim válasza:
Nyáron balerínacipőkben szokott ez gondot jelenteni. Régen, ha az volt rajtam és cipőlevevős lakásba invitáltak, visszautasítottam a meghívást. Amióta hintőport használok, nincs vele gondom.
14/18 anonim válasza:
Előny, mert az ilyen pasi nem kell másnak, tehát meg van fogva egy életre!
15/18 Are You Scorpio válasza:
amugy sztem ez nem is a labtol van hanem vannak olcso tescoban stb kaphato cipok aminek az anyaga olyan hogy nem tud szellozni a lab. ha tisztalkodik vki nem tudom mitol lenne labszagu xD
16/18 Are You Scorpio válasza:
mondjuk azt is birom h Magyarorszagon van 500 tesiora de normalis zuhanyzo meg ido a zuhanyozasra az nincs xD
17/18 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy mi az az 500 tesióra - kemeéy katonasalágra való kiképzes vagy néhány laza mozdulattal egybekötött pletykadélután. Az utóbbi után nem igazán van igény a fürdésre és pl nálunk az utóbbi is volt jellemző.
18/18 anonim válasza:
A láb azért büdös, amiért a hónalj is. Mert büdösödő fajta. Hiába mosakodsz minden nap, ha nem használsz dezodort, még egy jól szellőző pólóban, zokniban, cipőben is büdös leszel. A lényeg a dezodorhasználat. Akár hónaljról, akár lábról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!