Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az nálatok kizáró ok ha egy fiúnak van egy kis enyhe lábszaga?
lábra lehet venni különböző izzadásgátlókat, meg cipőbe ilyen szagtalanító spray-ket és volt lábszag nincs lábszag...
patikába lehet kapni, de láttam egyszer spárba is
mellesleg van egy csomó házi praktika is, pl hintőpor, szódabikarbóna...
a google a barátod keressgess
(bocsi, hogy nem a kérdésre kaptál választ, de ezzel szerintem többet segítek)
Mármint?
Nappal cipőben lehet érezni? Annyira büdi, hogy kiszivárog? :D
Vagy csak úgy lehet érezni, ha nap végén otthon leveszi a cipőt?
Utóbbi esetben a legtöbb embernek már nem friss illatú a lába, szóval az nem gond. Első esetben kéne valami megoldást találni.
8: Vigyél váltó zoknit. Legyen tesire külön cipőd. Ne az utcai cipőben tesizz, akkor sem, ha sportcipő.
Óra után, a tiszta zokni felhúzása előtt meg is moshatod a lábfejed. Azt simán lehet kivitelezni a mosdókagylóban is.
Mindenkinek van estére enyhe lábszaga. Előttem már leírtak módszereket. Ha neked csak tesióra után, akkor hintőporozd be a tornacipődet és vegyél másik zoknit. Van, akinek stressz miatt büdös a lába. Nálad úgy néz ki, csak a tornacipő okozza. Próbálj jó minőségű tesicipőt venni (ha az anyagi keret engedi). Csodákra képes a jó minőségű cipő és zokni.
És hogy a lányokról is írjak: ha nejlonharisnyát húz az ember és mondjuk kínai cipőben tipeg, neki sem rózsaillatú, amikor leveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!