Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hol ismerkedhetnék lányokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék lányokkal (ha én is lány vagyok)?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőttig el sem tudtam volna képzelni H ne fiú legyen a kiszemeltem, viszont olyan 3 éve ez megváltozott ( amikor sikerült túllépjek a belénk diktált megszokásokon/ideálokon)

A lényeg annyi, H mára biztos vagyok a biszexualitásomban, de elképzelésem sincs H hol lehetne lányokkal ismerkedni. Mert oké, jön szembe egy srác 95% H heteró, s ha kölcsönös a szimpátia, van is min elindulni .

Na de ha egy lány jön szembe? Akkor max. 5%om van rá, H esetleg érdekelhetem. Segítsetek , nem akarom félreérteni valaki kedvességét és többet látni bele!

Szóval , hol és hogyan ismerkedjek lányokkal ?! 17/l

2018. okt. 1. 21:35
 1/6 anonim válasza:
Írj, ha gondolod.
2018. okt. 2. 14:55
 2/6 anonim válasza:

Alteregó bár, féjsz csoportok, Ösztro sokk bulik de ami a legfontosabb: tartsd nyitva a szemed. Én amióta felvállalom magam előtt, csomó leszbikus, biszex lányba beleboltom. Amióta pedig mások előtt is vállalom, végképp. Az igazi jó világ majd az egyetemen jön el egyébként ;)

21/L

2018. okt. 2. 15:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem hinném hogy az vagyok, de azért kíváncsi lennék milyen lehet lánnyal... (Nálam nagy akadály a család, fiúkkal nem engednek el nemhogy lánnyal ha tudják mi az oka. ) Van fiú aki tetszik és tetszik is ami egy olyan kapcsolatban van, de az mégis más hogy lánnyal, mert ő 'jobban ismer' pl én az első csókomat lánnyal akartam 😂 nem így lett de azért még kíváncsi vagyok rá
2018. okt. 2. 19:27
 4/6 anonim válasza:
Internetes társkeresőn próbáld meg badoo, thinder, csajok és pasik és társaik. Ott fel lehet tüntetni milyen beállítottságú vagy
2018. okt. 3. 11:08
 5/6 anonim válasza:
Írhatsz, ha gondolod. 😌 17/L
2018. okt. 4. 01:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Face csopik, insta oldalak, ilyenek is szóba jöhetnek, bár nekem nem sok sikerem volt velük, de másnak lehet :D Amúgy írhattok lányok 😊
2020. jan. 6. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!