Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék lányokkal (ha én is lány vagyok)?
Pár évvel ezelőttig el sem tudtam volna képzelni H ne fiú legyen a kiszemeltem, viszont olyan 3 éve ez megváltozott ( amikor sikerült túllépjek a belénk diktált megszokásokon/ideálokon)
A lényeg annyi, H mára biztos vagyok a biszexualitásomban, de elképzelésem sincs H hol lehetne lányokkal ismerkedni. Mert oké, jön szembe egy srác 95% H heteró, s ha kölcsönös a szimpátia, van is min elindulni .
Na de ha egy lány jön szembe? Akkor max. 5%om van rá, H esetleg érdekelhetem. Segítsetek , nem akarom félreérteni valaki kedvességét és többet látni bele!
Szóval , hol és hogyan ismerkedjek lányokkal ?! 17/l
Alteregó bár, féjsz csoportok, Ösztro sokk bulik de ami a legfontosabb: tartsd nyitva a szemed. Én amióta felvállalom magam előtt, csomó leszbikus, biszex lányba beleboltom. Amióta pedig mások előtt is vállalom, végképp. Az igazi jó világ majd az egyetemen jön el egyébként ;)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!