Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan legyünk több mint barátok?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan legyünk több mint barátok?

Figyelt kérdés
Van egy lány barátom aki nagyon megbízik bennem, én is benne? Sokmindent elmondunk egymásnak, kiállunk egymás mellett. Mindig vigyázok rá, tudja hogy mellettem biztonságban van.Nagyon egyformák vagyunk, érzelmileg is szinte ugyanolyanok. Na és most szakított a barátjával és belegondoltam hogy milyen lenne együtt, annyi közös van bennünk... Nem vagyok biztos benne hogy menne, lehet hogy ő Csak és kizárólag barátként tekint. Próbáltam már egyszer de akkor még alig ismertük egymást és akkor volt barátja
2018. okt. 1. 09:00
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja és igen ma éjjel nálam aludt, a szobámban. De külön aludtunk
2018. okt. 1. 09:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Ne erőltesd, ez nagy valószínűséggel friendzone, abból pedig kb. lehetetlen kitörni.
2018. okt. 1. 13:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Miből gondolod azt hogy nincs esélyem? Ő normális lány, olyan mint én tudja értékelni a jót. Ha próbálkozom hogyan próbálkozzak?
2018. okt. 1. 13:39
 4/4 anonim ***** válasza:

Arrogánsan fog hangzani, de ez élettapasztalat.

Arra, hogy hogyan próbálkozz nem tudok válaszolni, hiszen nem ismerem a lányt. A legfontosabb az, hogy ne izomból próbáld megoldani és ne erőltess semmit.

2018. okt. 1. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!