Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért hiszik azt a lányok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt a lányok, hogy a "legyünk csak barátok" jó a fiúknak?

Figyelt kérdés
Sok lányt láttam megsértődni is amiatt, hogy azután nem akar vele a fiú barátkozni...
2018. máj. 20. 17:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
57%
Nem érdekli őket, hogy jó e vagy se, de ők szabadok akarnak maradni.
2018. máj. 20. 17:10
 2/23 anonim ***** válasza:
80%

Hiszik vagy sem, mást nem nagyon tudnak mondani, ha nem akarnak többet. Még mondhatnák, hogy kopj le, mert nem bírlak, de az mitől lenne jobb?

Persze lehet, hogy azt hiszik, hogy az ő "barátságuk" eleve egy kincs, amiért hálásnak kéne lenni, de hát a fiúk többségének ez nem számít annak.

2018. máj. 20. 17:21
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Legyen ver a pucadban és allj oda hozza hogy neked tobb kell
2018. máj. 20. 17:38
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez van mikor a fiúkra is igaz
2018. máj. 20. 17:45
 5/23 anonim ***** válasza:
63%
Válogasd meg,kit engedsz közel..Akik meg lehúznak,azokat gyorsan felejtsd el.
2018. máj. 20. 17:50
 6/23 anonim ***** válasza:
42%
Fölösleges ilyen kérdéseket kiírni.
2018. máj. 20. 17:51
 7/23 anonim ***** válasza:
78%
Mert mit szeretnél? Örülj neki, hogy a visszautasítás után egyáltalán még szóbaáll veled! Ha egyszer nem tetszel valakinek, akkor nem fogod tudni magad ráerőszakolni, az is csak neked lenne jó. Jól éreznéd magad egy olyan kapcsolatba, ahol csak te szereted a másikat?!
2018. máj. 20. 17:51
 8/23 A kérdező kommentje:
Miért kellene annak örülnöm, hogy szánalomból vagy valamilyen érdekből szóbaáll velem?
2018. máj. 20. 18:01
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
En is fel szoktam ajanlani, bar nem sertodom meg, ha egy fiu erre nemet mond. En nem hiszem, hogy nagyon jo ez a sracnak. Viszont van oka, ha ezt mondom. Azert szoktam ezt mondani, mert attol fuggetlenul, hogy az adott fiut nem “ugy” szeretem, fontos szamomra. De mondom: elfogadom, ha a fiu erre nemet mond, megertem.
2018. máj. 20. 18:09
 10/23 anonim ***** válasza:
60%
Nem hiszik azt és nem is érdekli őket. Nekik az a fontos hogy minél több ember legyen aki epekedik utánuk, ez legyezgeti a hiúságukat. Semmi más nincs emögött mint önzés.
2018. máj. 20. 18:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!