Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit hogyan kellene?
Figyelt kérdés
Na szóval van egy lány aki eléggé tetszik és nekem úgy tűnik én se állok nála rosszul. Van egy program ami már be lett tervezve velem vele barátnőivel. A kérdésem igazából az lenne hogy mit hogyan kéne és milyen gyorsan mert ez az első ilyen alkalmam.
Ui:A barátnői tudják hogy tetszik nekem és részben emiatt is hívtak el engem is meg őt(külön megemlítették nekem hogy jön)
2018. szept. 30. 21:06
1/2 anonim válasza:
A barátnői előtt? Leginkább sehogyan.
2/2 anonim válasza:
Ha a barátnői tudják, akkor már ő is tudja! :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!