Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akivel újabban sokat beszélek. Hogy legyen a továbbiakban?
Volt egy buli nemrég, táncoltam egy lánnyal. Mikor a zene végéhez értünk, kézen fogva elhúzott a buliból. Elkezdtünk beszélgetni, először ölelés volt, majd Ő kezdeményezett azzal, hogy nem-e hajolok közelebb?!.. Közelebb hajoltam és megcsókoltam. Körülbelül 1 perc mulva véget ért a csók, utána Ő húzott magához és folytattuk. (Én valahol a detoxikáló környékén járhattam, Ő álítólag nem ivott.) Tegnap azt mondtam neki, hogy találkozzunk, beszéljük meg ezt a bulit. Bele is eggyezett egyből.
Nem részletezem az egészet, igaz teljesen részeg voltam, de ez a csók, olyan hatással volt rám, hogy le sem tudom írni.
Nemtudom mitévő legyek, szeretném mellette leélni az életem! Ebben kérném a segítségeket, hogy hogyan tudnám ezt az egészet körbekeríteni, hogy kiderítsem mit érez irántam? A buliban az alkohol miatt voltam csak ilyen merész, hogy egyből csók, viszont a józan világomban nem vagyok ennyire rámenős!
Ha esetleg tudnátok valami jó tippeket adni azt nagyon megköszönném. Szeretném Őt magam mellett látni!!
Sajnos barátnőm úgymond nem volt 1-2 hétnél hosszabb ideig, ezért fordulok hozzátok! Válaszokat köszönöm mégegyszer!
18/F
Te jó ég mintha magamat látnám :D , volt egy házibuli, ittam eleget én is. A legszebb lánnyal táncoltam , elkezdtünk beszélni majd megcsókoltam . Az este folyamán rájöttem , hogy sok közös van bennünk és szívesen folytatnám , viszont kicsit féltem , hogy ez csak egy egy éjszakás kaland lesz . Szerencsére ő is hajlott , hogy folytassuk . 2 nap múlva elhívtam és onnan már egyenes út vezetett , hogy a párom legyen. Együtt voltunk majdnem egy évig. Előtte nekem is olyan kapcsolataim voltak mint neked.
Szóval a helyedben elhívnám kávézni , elmondanád , hogy te szeretnél többet ha ő is benne van . Veszíteni nem veszíthetsz semmit :) Hajrá ! 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!