13 éves lány vagyok. Énekes szeretnék lenni! Mit tegyek a továbbiakban?
Sziasztok. Segítség kellene. már gyerekkorom óta szeretnék énekesnő lenni! Nagyon régi vágyam valósúlna be! 2 éve járok egy zeneművészeti szakközép iskolába, főtárgyként pedig a magán éneket választottam, mert sokan mondták, hogy, ha énekes akarok lenni, akkor kezdjem el itt. Sok versenyen vettem részt JÓ eredményekkel. Pl: Iskola verseny: 1. hely Kórus: 2. hely Országos verseny: 2. hely. Ezeket mind szólóban énekeltem kivéve a kórust. Tuttommal még 13 évesen semmi esélyem nincs egy bandát alakítani, de nagyon szeretnék!!!! Szeretnék énekelni. Valaki segítsen nekem!
Köszi előre is!!!
Szia!
ha még aktuális a dolog, Én lehet h tudok neked segíteni!
dalszövegeket és zenéket szoktam írni énekeseknek.
Ha gondolod kipróbálhatjuk mien sikert aratnál vele.
csinálunk zenét, felteszed egy megosztóoldalra és valaki biztosan segít a továbbiakban...sajnos ennél többet nem tudok érted tenni, túl fiatal vagy, de lehet h más igen.
próbáld meg! msn: farkasdani3921@windowslive.com
ja és semmiféle pénz meg ilyenek nem kell!!
Sya én is szeretnék énekes lenni csak még nem jártam zenetanárhoz lécci vegyél fel msn-re am én is 13,5 éves vok
Cím:szalai.lilla@hotmail.com
Elöre is köcce
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!