Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tervezzem meg az évfordulónkat?
Februárban lesz az évfordulónk, és szeretném meglepni a barátomat egy utazással Bécsbe, egybekötve a 17.-én lévő Twenty One Pilots koncertel. Ezért dolgoztam egész nyáron, viszont szeretnék segítséget kérni, mivel még nem terveztem egyedül ilyen kiruccanást. 3 napot szeretnénk kint tölteni, kellene szállás (amit megköszönnèk ha tudnátok ajánlani) és vonattal mennénk. Mennyi pénzből jönne ki ez az egész?
17/L
De örülnék neki,ha engem valaki egyszer így szeretne.
Biztos mazlista a barátod.
Végre egy normális lány :)
A vonat jegy olyan 20.000 forint környékén lesz kettőtöknek, a Szállásra 70-160.000 körüli összeget számolj szállodától függően, az ottani utazásra számolj olyan 15.000 forintot.
Tehát olyan 100-200.000 ezer forint körül jönne ki.
6-os vagyok újra.
Utazás: [link]
- a négynapos kirándulójegy tömegközlekedéssel a legjobb sztem.
Szállás: [link] - talán mégiscsak itt a legjobb először keresgélni + Airbnb
Ezt az oldalt érdemes még megnézned, bármi kérdésed van, nagyon segítőkészek: [link]
Sok sikert, érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Szia! Én is megyek a koncertre barátnőmmel, és mi is meg fogunk szállni. Itt: [link]
Közel van a koncerthelyszín. Pár perc séta.
Flixbusszal 10 ezerből kijönne fejenként az oda-vissza utazás, a vonatot nem tudom. Bécsben egy metrójegy azt hiszem olyan 800ft körül van.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!