Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm szülinapi ajándékának azt találtam ki, hogy vennék neki egy parker tollat és belegravíroztatnám az évfordulónkat, szerintetek egy toll az nem túl személytelen?
az a helyzet, hogy nem nagyon lehet neki olyat találni amire már rég óta vágyna, mert ami megtetszik neki azt általában meg is veszi magának mert megteheti, amit meg nem tud és esetleg meg lehetne lepni vele az meg már olyan sokba kerül (értsd bőven 100 ezer felett), hogy arra meg nekem nem futja
meg gazon filózok még h töltő tollatt vagy golyósat válasszak, mert ugye a töltő az elegánsabb meg időtállóbb viszont a golyós meg használhatóbb a hétköznapokban
szóval a kérdésem végül is az volna, hogy elég személyes e ilyen formában gravírozással (esetleg mást gravírozzak bele?) és h nem baj e h nem töltőtoll mert mondom a golyóst többet használná biztos meg azért egy parkerrel nagyon jó írni, köszi!
Szerintem a golyóstoll tökéletes ajándék, főleg ha egy ilyen dátum van belevésve.
Én személy szerint töltőtollnak jobban örülnék, mert azzal jobban szeretek írni, de nyílván, ha ő nem, akkor ne olyant vegyél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!