Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alipuka78 kérdése:
Hogyan hívjam el?
Figyelt kérdés
Már 3 éve ismerem a lányt, nagyon jó viszonyba vagyunk. Már volt amikor együtt csináltunk dolgokat pl. Korcsolya stb. De mindig ő írt rám, hogy pl. Ma feljösz a koripályára? Én eddig sosem mertem. El kéne hívnom valahova? Tudatnom kellene, hogy én szerelmes vagyok belé. De hogyan? Segítsetek legyszives. Köszi.#randi #hívjam el
2018. aug. 23. 23:54
1/3 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan elhívhatod fagyizni, sétálni, még amíg nyár van. Nem hiszem, hogy nemet mondana, ha már ennyiszer hívott téged.. Sőt, örülne :)
2/3 anonim válasza:
A lány már egyértelműen lépett, most te jössz ^^
Szimplán ahogy ő szokott téged, hívd el, pl: Hé, nem megyünk el moziba?
És esetleg ha adja magát a szituáció akkor akkor - ha nem, akkor amikor hazakíséred a lányt, megcsókolod.. Ebbe minden benne lesz ;)
Sok sikert :DD
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi. Majd meglátjuk mi lesz.
2018. aug. 24. 08:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!