Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam el randira?
Figyelt kérdés
El akarok hívni egy lányt akivel szoktam találkozgatni de még sosem hívtam el randizni. Szerintem biztos szimpatikus vagyok neki mert nem ellenkezik ha bókolok, vagy hozzáérek vagy akármi.
20án akarom elhívni a tűzijátékra még hozzá körítéssel de nem tudom hogy kéne megkérdezni. Az milyen hogy Van terved 20-ára? Ha nincs akkor ne is tervezz mert elhívlak randizni stb.
2018. aug. 15. 15:45
1/6 anonim válasza:
Kőrítéssel? Ne nyomd ilyen kreténbe. Írd meg neki, hogy szeretném ha 20án eljönnél velem megnézni a tüzijátékot. Ez határozott, illedelmes és nem gyerekes szarság.
2/6 A kérdező kommentje:
Jaj a körítést nem úgy értettem :D azt csak azért mondtam hogy nem csak annyi lenne hanem például beülni kajálni vagy kávézóba vagy moziba.
2018. aug. 15. 16:38
3/6 anonim válasza:
Azt ne mondd, neki, hanem majd vidd oda.
4/6 A kérdező kommentje:
Okés. Köszi a válaszokat!
2018. aug. 15. 16:51
6/6 A kérdező kommentje:
Hát elhívtam konkrétan randizni de azt kaptam válaszként hogy ő ezt többre nem gondolja. Nem olyan befejezés mint a mesében de ez van :D
2018. aug. 20. 23:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!