Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan hívjam el randira ha félénk vagyok e téren?
Helló! Megtetszett egy évfolyamtársnőm és 2hete szeretném elhívni randira. Csak az a baj hogy e téren nem vagyok jártas nem tudom hogy mit kéne csinálni. Meglátom Őt azonnal ugy ver a szívem hogy a melletem lévő barátom hallja és szinte lesokkolok. Gondolkoztam hogy csütörökig elhívom randira de nem sokat találkozunk szoval nem kéne váratni a dolgot. Csak nincs önbizalmam a dologhoz,nem az elutasítástol félek, főleg a sok ember akik körülötünk lennének azok befojásolnák a viselkedésem/önbizalmam. Nem beszéltünk még szoval csak látásbol ismer, facebookos dologra nem reagál nem is akarol facebookos szarságot. Mit mondjak neki ha találkozunk,hogy hívjam el?
15/f 15/l
Varj! Nemet fog mondani, te! Gondolj bele: ha teged elhivna valaki valahova, akivel meg soha az eletben nem beszeltel, mit reagalnal?
Eloszor probald meg megismerni, akar csak egyszer beszeljetek, es amikor elerkezik a hangulat tetopontja, akkor hivd el randizni. Ennyi az egesz
hát, én mindig is az a típus volta, aki értékeli, ha egy ismeretlen oda mer hozzá menni és elhívni valahová. egy próbát mindenképp megér.
természetesen lehet, hogy nemet mond, de szerezhetsz egy jó pontot a szemében, és lehet, hogy közelebb kerültk kicsit később. ismerkedés-indítónak nem rossz :D
18/L
azt most vedd figyelembe, hogy nem látok a kiszemelted fejébe, szóval csak a saját tapasztalataimat és érzéseimet tudom neked leírni ezzel kapcsolatban.
Nekem mindenképp előny, ha tudok róla, akkor akaratlanul is felfigyelek valamennyire a srácra. Bóknak veszem, ha valakinek tetszem, ad egy kis önbizalmat.
abban az esetben lehet hátrány, ha nagyon nem bírom a gyereket, mint embert, de ez a te esetedben valószínűleg nem lehetséges, hiszen nem ismeritek egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!