Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Hogyan hívjam el randira ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan hívjam el randira ha félénk vagyok e téren?

Figyelt kérdés

Helló! Megtetszett egy évfolyamtársnőm és 2hete szeretném elhívni randira. Csak az a baj hogy e téren nem vagyok jártas nem tudom hogy mit kéne csinálni. Meglátom Őt azonnal ugy ver a szívem hogy a melletem lévő barátom hallja és szinte lesokkolok. Gondolkoztam hogy csütörökig elhívom randira de nem sokat találkozunk szoval nem kéne váratni a dolgot. Csak nincs önbizalmam a dologhoz,nem az elutasítástol félek, főleg a sok ember akik körülötünk lennének azok befojásolnák a viselkedésem/önbizalmam. Nem beszéltünk még szoval csak látásbol ismer, facebookos dologra nem reagál nem is akarol facebookos szarságot. Mit mondjak neki ha találkozunk,hogy hívjam el?

15/f 15/l

2018. febr. 19. 16:15
1 2
 11/19 Krecc15 ***** válasza:
Szerintem kicsit sablonos,improvizálj,én sose tervezem el mit mondok,helyzetbe illő dolgokról kezdek el beszélgetni,megpróbálom megnevettetni,sztorikat mondok,és a végén már amikor elköszönnénk az előtt elhívom valahova
2018. febr. 22. 21:23
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

aha, egy kicsit sablonos, az utolsó válaszadóval értek egyet. Improvizálj. Nem baj, ha kicsit félénknek tűnsz, szerintem pl aranyos, ha egy fiú zavarban van :D

Én nagyon szurkolok neked :) ha tudok még segíteni valamiben, írj nyugodtan.

(még mindig a 4-es voltam)

2018. febr. 22. 21:39
 13/19 A kérdező kommentje:
Tudom sablonos. Első hogy egy lányal ilyen célal szeretnék beszélni. És nem vagyok tul jó beszédben, ha izgulok vagy zavarba jövök alig tudom kimondani a szavakat nem dadogok de rossz:/ remélem nem lessz ilyen holnap.
2018. febr. 22. 22:01
 14/19 Krecc15 ***** válasza:
Ugyan már haver lazíts,rágörcsölsz még úgy se fog menni :D Valamiben biztos jó vagy,én mondjuk állandóan vicceket dobok be,és úgy vagyok ha egyszer nemet mond legközelebb hozzám se szóljon :)
2018. febr. 22. 22:11
 15/19 A kérdező kommentje:
Tudom. Nem vágom milyért.
2018. febr. 22. 22:19
 16/19 Krecc15 ***** válasza:
Elsőnél én is ideges voltam,majd szét durrantam az idegtől,úgy remegtem mint aki parkinzon kóros,de utána elmúlik.
2018. febr. 22. 22:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Elotte nezz meg egy videot: based zeus -how to not get nervous around girls
2018. febr. 23. 09:05
 18/19 A kérdező kommentje:
Hello! Odamentem hozzá és a sziánál mondta hogy neki nem kell kapcsolat főleg velem nem... Aztán most röhög az egész évfolyam és engem basztat... Önbizalmam maximumon, önbecsülésem szint ugy....
2018. febr. 23. 11:38
 19/19 anonim ***** válasza:
Ejj... hat ez szivas, de en mondtam, hogy ez lesz. Semmi baj, meg kimagyarazhatod magad. Ha a szianal mondta, akkor eleg lesz csak annyit mondanod mindenkinek, hogy valami mast akartal mondani neki, vagy kerdezni (ehhez csak ki kell talalnod egy megfelelo hattersztorit). Egyebkent pedig gyorsan lepj tul rajta, es orulj, mert ebbol legalabb tanulsz. Minden egyes bukas utan egyre bolcsebb leszel, szoval ne negativ elmenykent fogd fel (tudom, nehez, de probald meg). Probald meg elfelejteni, es meg csak ra se nezz. Azt meg, hogy masok mit mondanak, meg nevetnek, egyszeruen szard le. Ez fog menni kb egy hetig, aztan el is felejtik. Egyebkent ezert is jo, hogy ma mentel oda, mert igy lesz egy hetveged onbizalmat epiteni es elfelejteni ot. Sok sikert legkozelebb! Es ne felejtsd el megnezni youtube-on based zeus videoit, nekem rengeteget segitett, szerintem neked is fog (angolul tudnod kell, hogy megertsd, mit mond, de ez gondolom, nem akadaly)
2018. febr. 23. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!