Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor hívjam el randizni?
Amikor hazaér, kérdezd meg tőle, hogy lenne-e kedve találkozni veled, hogy melyik az a hely, ahova szívesen elmennd veled kettesben. Erre ő válaszol. Aztán te felajánlasz egy időpontot.
Így:
-Lenne kedved találkozni személyesen?
-"Igen".
-Milyen helyek vonzanak? Van olyan ahova szívesen elmennél?
-XY
-juli 21 jó?
-Igen.
.............................................
Ilyesmik.
Nem kell azonnal “lerohanni” a lányt.
Győződj meg arról hogy kölcsönös-e a vonzalom... mert lehet csak barátként tekint rád.
Az én esetemben a sráccal 3-4 hét után beszéltük meg hogy találkozzunk. (Igaz, közben mindkettőnknek közbejött valami és ezt a talit le kellett mondani) de jövő héten találkozunk :) ez már 4-5 hét körül van🤔
És én még mindig nem tudom, hogy tetszik-e a srác... aranyos, kedvelem, de majd csak élőben derül ki, hogy van-e esélye “többre”
Szóval ne siesd el a dolgot! Beszélgessetek, flörtöljetek, ismerjétek meg egymást :)
És inkább júli 24 körül kérdezd meg a randit... ne egyből akkor, amikor hazajön :)
Sok sikert!
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!