Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha nem jött el a srác a randira? Részletek lent
Figyelt kérdés
Na szóval alapból már egy ideje találkozgatunk de mindig ott van vagy az egyik én egyik barátnőm vagy az ő haverja és ma lett volna az első randi de úgy hogy pár napja bevallotta hogy bejövök neki és mondogatta hogy alig várja meg ilyenek nagyon jól kijöttünk eddig de ma nem jött el a randira vajon miért teszi ezt?2018. aug. 16. 14:42
11/23 A kérdező kommentje:
Hát este dolgozott de lehet hogy nincs is olyan nagy baj csak paranóiás vagyok?
2018. aug. 16. 19:06
12/23 anonim válasza:
Ha este dolgozott, valószínűleg ezért aludt el. Emiatt szerintem ne dobd, beszéljetek meg egy 'masodik első randit', és lesz ami lesz.
13/23 anonim válasza:
Maga tényleg dolgozott akkor lehet tényleg elaludt.
Gondolom már megbeszéltek egy másik randit:)
14/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget most hívott fel hogy elaludt és ha lehetséges lejönne most :))
2018. aug. 16. 21:35
15/23 A kérdező kommentje:
És most meg a második esélyre se jött el😭
2018. aug. 16. 22:50
16/23 anonim válasza:
Na most miért nem jött össze a tali? 😅
17/23 anonim válasza:
Mondtam, hogy szorakozik veled.
18/23 anonim válasza:
Ne már, ez nagyon gáz, másodjára mi a kifogás? :/ Nagyon úgy tűnik, hogy szórakázik veled
19/23 anonim válasza:
Jócskán fáradékony lehet ez a fiú.
20/23 A kérdező kommentje:
Csak annyit mondd hogy sajnálja és fel se veszi a telefont se semmi
2018. aug. 17. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!