Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy keltsem fel bárki figyelmét?
Ahogy előttem is írták, a társaságtól is függ, hogy észrevesznek-e, vagy sem.
A kedves, aranyos, vicces lányok pedig nem éppen azoknak a fiúknak tetszenek általában, akik mernek próbálkozni, hanem a csendesebbeknek, visszahúzódóbbaknak, akik előbb írnak rád facebookon. Szóval lehet, hogy bejössz valakinek, csak fél rádírni.
Amúgy meg mosolyogj sokat, legyél sokat fiúk társaságában. Egyszer biztosan felkelted valakinek az érdeklődését.
(Bár észrevenni most is észrevesznek, ha nem mennek neked állandóan :D)
Vagy ha nagyon nem megy a dolog, akkor írj rá valakire, aki tetszik. Lehet, hogy elutasít, de lehet az is, hogy tetszettél neki, csak nem merte kimondani.
Vagy ismerkedj a gyakorikérdéseken, sok itt a 16 éves magányos fiú ;)
Remélem valamennyire használhatóak a tippeim :)
16/F(talán-talán éppen magányos vagyok :D)
2-es tetszett ez a magányos dolog:DD
Amúgy a kérdésre rátérve, nem tudhatod, hogy kinek jössz be, és kinek nem. Lehet valaki csak fél odamenni hozzád, vagy pont akit szeretnél nem is figyel fel rád. Ez így szokott menni, de ajánlom, hogy keress olyan fiút, akinél látod, hogy van esélyed, szemezz vele, mosolyogj rá, ha nekem nem, neked hátha sikerül:D
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!